×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Bιερίνια, η εξαίρεση στον… κανόνα «Κουτσολιάκος»


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Bιερίνια, η εξαίρεση στον… κανόνα «Κουτσολιάκος»


Δεν θέλει υποθέσεις η σχέση Κουτσολιάκου – ΠΑΟΚ. Γεγονότα μόνο. Ο Πασχαλάκης για ν’ ανανεώσει αποκήρυξε τον Ελληνογερμανό κατόπιν αυστηρότατων και ξεκάθαρων συστάσεων υπογράφοντας σόλο το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σταφυλλίδης, πελάτης και αυτός του Πολ, συζητάει τόσο καιρό με τον Γιώργο Σαββίδη, με τον οποίο είναι και συνέταιρος, αλλά όσο εξακολουθεί να δεσμεύεται με τον Πολ, η επιστροφή του στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, «σκαλώνει».

Νωπό τι έγινε με τον Κουλούρη. Ούτε που τον «είδαν» στον ΠΑΟΚ όταν τέθηκε θέμα αντί-Πρίγιοβιτς, ενώ και το καλοκαίρι τον έβγαλαν στο σφυρί για την Τουλούζ δουλεύοντας μέχρι και με τον… Ισά αντί του Κουτσολιάκου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ για 19η Μαΐου: «Οι 353.000 ψυχές ζητούν Δικαίωση!»

Ναι, ο Βιεϊρίνια είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Φυσικά, όμως, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα που ο Αντρέ διατηρεί καλές και στενές σχέσεις με τον ατζέντη του.

Τι να του πουν δηλαδή; Για τον Βιεϊρίνια μιλάμε!

Εννοείται πως όποιον τεχνικό διευθυντή προσλάβουν – θα ήταν ο Ρέμπε ήδη αν δεν είχε διαρρεύσει εκεί που δεν έπρεπε το όνομα του – δεν θέλουν να έχει πολλά-πολλά με τον Πολ.

Και έχουν, όπως κάθε ομάδα, τον τρόπο τους να το περάσουν στα στελέχη τους, ειδικά όταν αυτά δεν έχουν τόσο κομβικό ρόλο όπως διαχρονικά… δεν έχουν οι τεχνικοί διευθυντές στον ΠΑΟΚ.

Όταν με το καλό έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αναλάβει ο Αντρέ (για την ιστορία, μην κονιορδίζεται κάποιοι. Και αυτό, από το Sportime το διαβάσατε), ίσως αλλάξουν τα πράγματα…