ΠΑΟΚ: Έκαστος στο είδος του!

Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να ακολουθήσουν το μοντέλο της Red Bull τότε η πρόταση του Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ για τεχνικό διευθυντή, μοιάζει… παραγγελιά.

Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να ακολουθήσουν το μοντέλο της Red Bull τότε η πρόταση του Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ για τεχνικό διευθυντή, μοιάζει… παραγγελιά.

Μεγαλώνω και ξεχνάω. Δεν θυμάμαι πράγματα. Δεν θυμάμαι λοιπόν αν είχα διαβάσει (και που), αν είχε γραφτεί (και που), αν είχα ακούσει ή αν απλώς μου είπαν πως ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε να εφαρμόσει το μοντέλο της Red Bull στον «δικέφαλο».

Easy to say θα πει κανείς. Λόγια, λόγια, λόγια, επί του ελληνικού. Δεν θα συμφωνήσω. Καλό και άγιο να οριοθετούνται τέτοιοι στόχοι, αλλά για να ξέρουμε και τι λέμε, η απόσταση που χωρίζει ελληνικές ομάδες από ανάλογα ορόσημα παίζει να είναι και μεγαλύτερη από αυτήν που χωρίζει τη γη από τη σελήνη.

Anyway, γιατί όλα αυτά. Γιατί έμαθα λοιπόν πως μεταξύ των βιογραφικών που (ακόμη) ξεψαχνίζονται στον ΠΑΟΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι και ενός ανθρώπου που πέρασε από τον οργανισμό της Red Bull, αναλαμβάνοντας για έναν χρόνο (2010-11) πόστο αθλητικού διευθυντή στη Ζάλτσμπουργκ, του Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ. Δεν είναι το μόνο φυσικά στα πλούσιο CV του 57χρονου Γερμανού, αφού έχει διατελέσει από ανάλογα πόστα και σε Αμβούργο (δις) και Ζενίτ.

Αν έχει τύχη; Θα σας γελάσω. Με τόσα κοκόρια που λαλούν στην Τούμπα κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ξημερώσει, όχι ποιος θα προκριθεί – μεταξύ άλλων – για τεχνικός διευθυντής.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΟΠ: 100 προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Τζο Ρόθγουελ: Ένας «αρτίστας» από το Μάντσεστερ στη λίστα του ΠΑΟΚ (vids)

Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: Φοβάμαι μην ξαναπληγωθεί απο τον Σάκη