ΠΑΟΚ: Η ευκαιρία για εκτόξευση!

Ο Λουτσέσκου βλέπει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ως την πιθανότητα σταθερότητας και του φετινού πρότζεκτ.

Η ήττα κόντρα στον Ιωνικό στις 5 Δεκεμβρίου έμοιαζε και ήταν καταστροφή. Ο ΠΑΟΚ έμενε χιλιόμετρα πίσω από τον Ολυμπιακό και φάνταζε σαν ένα σύνολο χωρίς λύσεις, πλάνο και οξυδέρκεια.

Έμοιαζε φυλακισμένος στις επιλογές του προπονητή του, παίκτες σα να μη θέλουν ή να μη μπορούν να δώσουν όσα μπορούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, με τα καλά του και τα κακά του είναι ένας απόλυτα ικανός tactician, ένας εξαιρετικός προπονητής, που όχι απλά γνωρίζει από μπάλα αλλά είναι σε θέση να προσαρμόζεται και στις αλλαγές που συντελούνται στο ποδόσφαιρο.

Από τις 5 Δεκεμβρίου και μέχρι τον σημερινό (19/1) πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ μετρά 7 σερί νίκες.

Όπως και να το δει κανείς αυτό, είναι εντυπωσιακό. Από αυτές οι 5 μάλιστα είναι για τη Super League 1, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει προσπεράσει κατά ένα πόντο την ΑΕΚ και να είναι σε μονοψήφια διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Εκτός αυτών, είναι σα να έχει επιστρέψει η πεποίθηση στην Τούμπα πως η ομάδα μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή.

Σε όλα αυτά, θα πρέπει να προστεθεί η μεταγραφή του μπακ Σάστρε που ήρθε από την La Liga αλλά και το γεγονός πως ο νέος αέρας με τον τεχνικό διευθυντή Μπότο, μπορεί να φέρει και παίκτες που είναι game changers όπως ο Σοάρες. Τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ χτυπάει όντως στο πάνω ράφι.

Τα παιχνίδια Κυπέλλου, λοιπόν, με την ΑΕΚ θα έχουν πολλαπλά οφέλη αν φέρουν επιτυχίες. Θα φέρει ορμή πως το και το φετινό πρότζεκτ μπορεί και να είναι επιτυχημένο αλλά και να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο