×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Μέχρι 600 χιλιάρικα στον Ινσούα


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Μέχρι 600 χιλιάρικα στον Ινσούα


Όταν εδώ διαβάζατε για το ενδιαφέρον, το σοβαρότατο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ινσούα, άλλοι περίμεναν τις… διαψεύσεις (αρχικά), τις εν χλιαρές επιβεβαιώσεις στη συνέχεια και μετά το θετικό feedback από τα όσα έκανε ο Αργεντινός στην Τούμπα την Κυριακή.

Λες και εκεί κρίνονταν, δεν τον ξέραμε πριν. Τι να πω… Anyway, ας το πάω ένα βήμα παρακάτω, γιατί πρέπει να ταΐσω και κόσμο. ΠΑΟΚ και Ινσούα είναι σε ανοιχτή γραμμή. Ορθάνοιχτη.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Αργεντινός γνωρίζει πως είναι ψηλά, πολύ ψηλά στη λίστα του «δικεφάλου» και επίσης γνωρίζει πως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ακόμη και τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Μάλιστα, όπως μου σφυρίξανε από Σαλόνικα μεριά, οι πρωταθλητές έχουν διαμηνύσει στον Ινσούα πως θα του προσφέρουν ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνάνε τις 600.000 ευρώ, υπερδιπλάσιες δηλαδή αυτών που έχει τώρα στον Παναθηναϊκό (σ.σ. 280.000 ευρώ).

Καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο, αν και εφόσον ισχύει, βάζει… απαγορευτικό σε οποιαδήποτε προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αφού όχι τέτοιο συμβόλαιο, αλλά ούτε αυτό που είχε ζητήσει, αρχές καλοκαιριού από τον Νταμπίζα ο αδερφός και μάνατζερ του Ινσούα (400 χιλ.+ ευρώ) μπορούν να δώσουν οι «πράσινοι».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram