×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα «καίγονταν» για τον Γιάνκο, αλλά…


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα «καίγονταν» για τον Γιάνκο, αλλά…. Δεν ξέρω αν του Γιάνκο στον ΠΑΟΚ στράβωσε λόγω αυξημένων...


Δεν ξέρω αν του Γιάνκο στον ΠΑΟΚ στράβωσε λόγω αυξημένων απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή (όπως λένε στον ΠΑΟΚ) ή «κόπηκε» από άλλους που αποφασίζουν για τα μεταγραφικά (όπως λένε στην Πορτογαλία), αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο Φερέιρα τον ήθελε πολύ τον Ελβετό.

Και ποιος τον αδικεί; Ο Λημνιός πωλήθηκε. Ο Ροντρίγκο δεν προλαβαίνει, ο Λύρατζης, σοβαροί να ‘μαστε (ας τον «ανεβάζουν» στον Παναθηναϊκό…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Αυτές είναι οι 14 ομάδες

Ο Μάτος θα πείτε. Ποιος Μάτος; Δεν το λέω εγώ, ο Φερέιρα το λέει! Δεν τον «βλέπει» τον Βραζιλιάνο. Δεν τον εμπιστεύονταν που δεν τον εμπιστεύονταν, ήρθε και το όλο στόρι με το νέο του συμβόλαιο, που ανανεώθηκε μεν αυτόματα, αλλά ήταν και προϊόν συμβιβασμού, που όμως στο τέλος τέλος δεν ικανοποίησε κανέναν (ούτε διοίκηση ούτε ποδοσφαιριστή) και έτσι, ο Πορτογάλος βρήκε πάτημα – διοικητικό – να τον περάσει στον πάγο. Αμετάκλητα.

Και άντε και να ήθελε να κάνει αλλιώς. Πως θα το κάνει; Μια εβδομάδα στην Βραζιλία έλειπε ο Μάτος. Και θέλει άλλη τόση για να φτάσει σε (έστω) ανεκτό επίπεδο για να παίξει με την Μπενφίκα. Αλλά πως να τον βάλεις να παίξει σε ματς-ιστορία χωρίς να τον υπολογίζεις και γνωρίζοντας πως γνωρίζει και αυτός ότι «τελείωσε»;

Γι’ αυτό λοιπόν «καίγονταν» ο Φερέιρα για τον Γιάνκο. Αλλά δεν…

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα