ΠΑΟΚ

Θα… καλάρεσε μία πρόταση για Πέλκα τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και την πλευρά του διεθνή μεσοεπιθετικού, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα

Έχω κάνει τάμα, όπως ο Άγγελος, να μην ασχοληθώ ξανά μέχρι τον Γενάρη με τον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται όμως. Όσο και να προσπαθώ, δεν με αφήνουν.

Όλα εδώ τους τα έχω γράψει, στο πιάτο τα έχω σερβιρισμένα,  αλλά δεν ξέρω, με το ζόρι να δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Για τον Ζαμπά (πριν χτυπήσει) σας τα έλεγα; Δανεικό και πληρωμένο έφτασαν να τον προτείνουν – όχι να ζητάνε και εκατομμύρια – και ομάδα δεν έβρισκαν.

Το ίδιο και το αυτό (έστω και κατ’ υπερβολή) συμβαίνει και για τον Πέλκα! Δεν υπάρχει καμία διάθεση πώλησης, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον ούτε καν νύξη ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Απίστευτη κίνηση από τους παίκτες που χάρισαν το πριμ!

Θα το εύχονταν και οι δύο πλευρές να υπήρχε το οτιδήποτε, αλλά που τέτοια τύχη. Και επειδή πήρε το μάτι μου κάτι εξωφρενικό για 5 εκατ. ευρώ απαιτήσεις…

Χαρισμένος φεύγει ο «Πελκίνιο»! Αρκεί να υπάρχει πρόταση. Δεν υπάρχει, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών (ΠΑΟΚ – Πέλκα) είναι μάλλον ψυχρό γι’ αυτό και δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη περί ανανέωσης συμβολαίου (που btw λήγει το καλοκαίρι του ’21, οπότε εκ των πραγμάτων, αν, λέμε αν, κάποιος ήθελε τον Πέλκα, θα περίμενε ως τότε για να πιέσει – λέμε τώρα… – τον ΠΑΟΚ), οπότε όλα τα υπόλοιπα, απλώς… ευχές.

Και επαναλαμβάνω, πιθανότατα αμοιβαίες…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram