×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Ούτε πωλήθηκε, ούτε πωλείται άμεσα ο Γιαννούλης


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Ούτε πωλήθηκε, ούτε πωλείται άμεσα ο Γιαννούλης


Εν μέσω πανδημίας, κουβέντα για μεταγραφές, για ποσά, για λεφτά,  για ενδιαφέρον, για οτιδήποτε τέλος πάντων που υποδήλωνε μια κανονικότητα, είναι χαζό, είναι μάλλον περιττό. Και ίσως να είμαι και ευγενικός με το επίθετο.

Αδέρφια, έχουμε μπει, ως φυλή, ως ράτσα σε τελείως αχαρτογράφητα νερά. Συνεπώς και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ας ξεχάσουμε τους όρους που μιλούσαμε πριν τον κορονοϊό.

Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ξημερώνει όταν με το καλό αυτή η πανδημία καταλαγιάσει. Και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει συμπεριφορές, πρακτικές, οτιδήποτε τέλος πάντων.

Anyway, καμία συμφωνία δεν υπάρχει για πώληση του Γιαννούλη. Καμία συμφωνία δεν υπήρχε για πώληση του Γιαννούλη και πριν την έξαρση της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβάν Σαββίδης: «Φροντίστε την Ελλάδα»

Για τα χρήματα που το τελευταίο 48ωρο παρουσιάζονται πλέον ως απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ο ατζέντης σάς τα έχει πει από τα Χριστούγεννα.

Και κάτι ακόμη. Τα 6 «χαρτιά» που πλέον εμφανίζεται πως κάνουν στον «δικέφαλο», δεν υπάρχουν. Η καλύτερη πρόταση που έφτασε στον «Δικέφαλο» ήταν 4,2 συν ποσοστό μεταπώλησης το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεν, η οποία επανήλθε, πριν τις γιορτές ενημερώνοντας πως μπορεί να δώσει ως και 4,5.

Τελεία. Κάτι άλλο δεν υπήρξε για τον Γιαννούλη. Και δεν έχει υπάρξει και περισσότερο. Όταν με το καλό ξεπεράσουμε την καταιγίδα, συζητάμε…


Τελευταία Νέα