×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Τώρα, όντως, δεν είναι η ώρα του Βιεϊρίνια


    Agent Greek

ΠΑΟΚ: Τώρα, όντως, δεν είναι η ώρα του Βιεϊρίνια


Σωστά το έθεσε ο Βιεϊρίνια. Δεν είναι κατάλληλο το timing για κουβέντες μεταγραφικές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίων. Το είπε ο Πορτογάλος στην διαδικτυακή «ανάκριση» που υποβλήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Ας την βγάλουμε καθαρή και τα βλέπουμε όλα στην πορεία». Τον αδικεί κανείς; Το ξέσπασμα πάντως της πανδημίας είναι αλήθεια πως μετρίασε και τη δική του ανησυχία.

Εξηγούμαι. Κουβέντα για νέο συμβόλαιο ο Πορτογάλος δεν είχε κάνει. Μια, τυπική τελείως, στο πόδι με τον Μπράνκο πριν δύο – τρεις μήνες. Και τίποτ’ άλλο. Προφανώς και δεν μετράει, αφού ούτε ο Μπράνκο συνεχίζει, ούτε και το θέμα ειδικά της ανανέωσης του συμβολαίου του Βιεϊρίνια θα περνούσε από τον Μπράνκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Του λείπει ένας Λούκας (vids)

Απλώς πήρε – τότε – την πρωτοβουλία βάσει του θεσμικού του ρόλου. Ο Βιεϊρίνια είναι αλήθεια πως ήταν (και είναι) ενοχλημένος από την απραξία, από την κορυφή της διοικητικής ιεραρχίας, στο θέμα του νέου του συμβολαίου.

Γι’ αυτό και φρόντισε να διαρρεύσει τα περί Λουτσέσκου και Αλ Χιλάλ, γι’ αυτό και έκανε και συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να επισπεύσει μια ξεκάθαρη απάντηση/στάση (αρμόδια…) για το που θα πάει το πράγμα. Κάτι τα ντέρμπι και η κρίση, κάτι ο ιός, τα «πάγωσαν» όλα. Και τον εκνευρισμό του Αντρέ φυσικά…