×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πινακάς, Μαχαίρας, Λώλης και Δουβίκας, τα παιδιά των προέδρων


Agent Greek

Πινακάς, Μαχαίρας, Λώλης και Δουβίκας, τα παιδιά των προέδρων


Πινακάς, Μαχαίρας, Λώλης, Δουβίκας. New kids on the block. Κάνουν ντόρο οι πιτσιρικάδες. Να ξεκαθαρίσω κάτι.

Προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός σε τέτοια φαινόμενα. Δεν μου φτάνουν, κοινώς, 4-5 παιχνίδια ούτε και η ανάγκη που υπάρχει για τη δημιουργία νέων πρωταγωνιστών.

Χρειάζονται πολλά περισσότερα. Μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερη συνέπεια. Και όχι για να πειστούν τα media, αυτά είναι μάλλον ο πλέον εύπιστος κρίκος αυτής της αλυσίδας. Αλλά για να κάνουν αυτοί οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές όσα υπόσχονται.

Anyway, άλλο είναι το θέμα μου. Το κοινό αυτών των νέων πρωταγωνιστών του πρωταθλήματός μας είναι η διαχείρισή τους. Ολων το επαγγελματικό παρόν και (τουλάχιστον άμεσο) μέλλον είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους ιδιοκτήτες των ομάδων που τώρα αγωνίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκόγκιτς: «Αυτό είναι το μειονέκτημα του Φορτούνη»

Δεν εξετάζω ούτε και ψάχνω αν έχουν, θα αποκτήσουν ή κρύβουν ατζέντηδες (μην μου την «πέσουν» λοιπόν επικοινωνιακά εξαπτέρυγα).

Αυτό που καταγράφω είναι πως και οι τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται «εναγκαλισμένοι» σε κάθε τους επαγγελματική επιλογή με τις βουλές αν όχι των ιδιοκτητών (ή των γιων τους…) τουλάχιστον με αυτές των συλλόγων. Σκοπός φυσικά η απόλυτη διαχείριση τους και η μεγιστοποίηση των ωφελημάτων, οικονομικών προφανώς, από μελλοντικές πωλήσεις, χωρίς την (άμεση, φανερή, όπως θέλετε πείτε το) εμπλοκή οποιονδήποτε τρίτων.

Φαινόμενο που αν μη τι άλλο αξίζει καταγραφής και παρατήρησης….

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras