×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πιο κάτω για… καλύτερα η τιμολόγηση Ρόκα στον Παναθηναϊκό


    Agent Greek

Πιο κάτω για… καλύτερα η τιμολόγηση Ρόκα στον Παναθηναϊκό


Δεν συμπληρώθηκε εβδομάδα από την αναφορά εδώ για την τραγική ψυχολογική κατάσταση του Τσάβι Ρόκα και ο ίδιος ο Καταλανός μιλώντας στην Κύπρο ήταν σαφής ως προς το τι σκέφτεται για την πανδημία, το ποδόσφαιρο, τα πάντα όλα.

Μυαλό για μπάλα κοινώς, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, δεν έχει. Και όταν το… έχει, προφανώς διαφορετικά τα περίμενε – διαφορετικά τα περίμεναν και διοικητικά στους «πράσινους» – έκατσε όμως ο κορονοϊός. Και πάλι καλά να λέμε.

Αν αυτή η κατάσταση «χτυπούσε» τον σύλλογο πριν δύο χρόνια, τότε πιθανότατα δεν θα υπήρχε γυρισμός. Πλέον, με την πρόοδο που έχει γίνει στη διαχείριση του χρέους υπάρχει και η τεχνογνωσία και κυρίως η… εκπαίδευση (όλων) σε μια τέτοια μεθοδολογία.

Ο Ρόκα, λογικό είναι, χρειάζεται χρόνο. Πιθανότατα να έχει μετανιώσει για ορισμένες κινήσεις, όμως άλλη κατάσταση υπήρχε όταν υπέγραφε τους Καρλίτος, Αγιούμπ, Βέλεθ και άλλη τώρα, που τέτοια συμβόλαια, δεν προβλέπονται ούτε ως ταβάνι.

Και επίσης, η προσαρμοστικότητα του Ισπανού φαίνεται και από την τιμολόγηση. Παρότι διαρρέεται πως ο Δώνης δεν θέλει κοψοχρονιά πωλήσεις το καλοκαίρι, ο Ρόκα, προφανώς έχοντας πείσει και τον Αλαφούζο, προτιμά να θέσει τον πήχη χαμηλότερα ενδεχομένως και από την ρεαλιστική αξία των ποδοσφαιριστών, παρά να τον θέσει σε επίπεδα που προκαλούν γέλιο.

Οπως πέρυσι το καλοκαίρι δηλαδή…