×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στράφηκαν σε στόπερ


Κοιτά που ξεκινήσαμε μεταγραφική περίοδο χωρίς την παραμικρή αναφορά σε στόπερ και στο τέλος, οι κεντρικοί αμυντικοί θα γίνουν… must.

Πρώτιστα στον ΠΑΟΚ, όπου αν δεχτώ την γραμμή που περνάει από Σαλόνικα μεριά – το βλέμμα δηλαδή στο μέλλον – για την επόμενη χρονιά ο μόνος σίγουρος είναι ο Κρέσπο. Μαλεζάς τελειώνει, Χατσερίντι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρχει, Βαρέλα πιέζεται, αλλά δεν ανανεώνει και μάλλον δεν θα ανανεώσει.

Οπότε, μόνο ο Ισπανός έμεινε. Και κάπως έτσι προέκυψε θέμα με τον Ίνγκασον, που σίγουρα δεν ήταν τόσο προχωρημένο όσο εμφανίστηκε όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του Ισλανδού, αλλά το τελευταίο 48ωρο, οι επαφές των ανθρώπων του «δικεφάλου» με τους εκπροσώπους του στόπερ της Ροστόφ έχουν εντατικοποιηθεί. Ακόμη πάντως, εγώ τουλάχιστον… ένδειξη για το που πάει η κατάσταση δεν έχω.

Από κοντά και ο Ολυμπιακός. Παρκαρισμένος ο Μεριά, (λογικά) «φευγάτος» o Μιράντα. Δύο μείνανε, αυτοί που παίζουν, ο Νικολάου που… ετοιμάζει κι αυτός βαλίτσες (άλλη μέρα θα σας πω) και ο… πασπαρτού Τοροσίδης.

Ο Μαρτίνς θα ήθελε στόπερ, θέμα Μολέντο ας χτυπιέται κάτω το σύμπαν, τώρα δεν γίνεται να προχωρήσει, οπότε αν βρεθεί άκρη με τη λίστα που θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ και προβλέπει μόνο τρεις αλλαγές, τότε παίζουν… welcome.


Τελευταία Νέα