Από το Sportime μάθατε πόσοι και ποιοι ήταν προχτές στο ΟΑΚΑ. Ποιοι μπήκαν δηλαδή στον κόπο, Μάρτιο μήνα για σκάουτινγκ να έρθουν να δουν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ακόμη όμως και όσοι κατέγραψαν παρουσία, τι λέτε, ικανοποιημένοι έφυγαν από το γήπεδο; Δεν μιλάω προφανώς για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» δεν τρέχει κάποιο πρότζεκτ λιτότητας, που στηρίζεται – καλώς ή κακώς – στην ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό (και) την επικερδή πώληση τους. Ο Παναθηναϊκός το κάνει αυτό.

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στο να φέρει έσοδα από πωλήσεις. Αλήθεια όμως, με την εικόνα που έχει η ομάδα του Δώνη το τελευταίο τρίμηνο, ποιος ρεαλιστικά μπορεί να προσδοκά σε… ανταποδοτικότητα το ερχόμενο καλοκαίρι; Ακόμη και τα «βαριά» χαρτιά των «πράσινων», οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης δεν… βλέπονται εδώ και καιρό, ενώ και ο Κουρμπέλης είναι αισθητά πεσμένος φέτος.

Και η τιμή τους, το ενδιαφέρον – αν και εφόσον υφίστανται – πέφτουν. Και αυτός, είναι ακόμη ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος για το «τριφύλλι». Η χρηματιστηριακή απαξίωση των παικτών του, τουλάχιστον αυτών που στο ξεκίνημα της σεζόν άπαντες στον σύλλογο έτριβαν τα χέρια τους, προετοιμαζόμενοι για… καταθέσεις. Ετσι, όμως, όπως πάει το πράγμα, ούτε καν…