×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προσπάθησε για Σπιριντόνοβιτς ο Ατρόμητος


    Sportime Team

Προσπάθησε για Σπιριντόνοβιτς ο Ατρόμητος


Απορούσα κι εγώ. Μία πρόταση έστω και για δείγμα δε θα έφερνε τον Ιανουάριο στον Πανιώνιο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς; Ε, τελικά την έφερε και με μικρή καθυστέρηση την έμαθα κι εγώ.

Σας τα είχα πει για τον Αυστριακό. Μην ακούτε για Παρτιζάν και εξωτερικό. Εκείνος τα έλεγε μόνος του και τελικά είδατε πού κατέληξε. Να βλέπει τα ματς του Πανιωνίου από τον πάγκο και να παίζει για λίγο. Θα τελειώσει το καψώνι σύντομα, αλλά προς το παρόν στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Λίγο πριν κλείσει ο Ιανουάριος ο Ατρόμητος ψάχτηκε στην Πλατεία για τον Αυστριακό. Μπορεί οι σχέσεις των δύο ομάδων να μην είναι οι καλύτερες, όμως, οι Περιστεριώτες ήταν αποφασισμένοι να τα σκάσουν.

Τι έμαθα από εκείνους; Ότι η πρόταση έφτανε (με τα μπόνους) τις 200.000 ευρώ. Από τον Πανιώνιο, βέβαια, αλλιώς μου τα λένε. Μικρότερη υποστηρίζουν πως ήταν και σε δόσεις.

Το θέμα είναι πως στον Ατρόμητο έχουν εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και την κίνησή τους την έκαναν. Το «όχι» ήταν αναμενόμενο, όμως, ειδικά μεσούσης της περιόδου.

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Το καλοκαίρι ο Ατρόμητος θα ψάξει δεδομένα για εξτρέμ. Λέτε να το ξαναδούμε το έργο; Υπομονή και έως τότε εδώ θα είμαστε…


Τελευταία Νέα