×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρωτόγνωρη η αντίδραση για το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ!


    Agent Greek

Πρωτόγνωρη η αντίδραση για το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ!


Βάσει νομοθεσίας, παγκοσμίως, δεν επιτρέπεται να υποβληθεί πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή μεγαλύτερο του 10% των ετήσιων απολαβών του.Επίσης, δεν νοείται πρόστιμο για μη πειθαρχικούς λόγους. Δεν μπορεί – για παράδειγμα – ομάδα να επιβάλλει πρόστιμο για «κακή απόδοση». Ασχέτως τι θα κοινοποιήσει και τι θα επικοινωνήσει, μια τέτοια δικαιολογία, δεν στέκεται νομικά.

Η εισαγωγή αφορά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, συνολικά για τη φετινή τους απόδοση, μετά το τέλος του ματς με τον Αρη. Πρόστιμο για το οποίο ενημερώθηκαν οι παίκτες από εκπρόσωπο της διοίκησης. Πρόστιμο που προκάλεσε τεράστια αντίδραση και αναστάτωση.

Οι παίκτες εξουσιοδότησαν τους αρχηγούς να μεταφέρουν την ενόχλησή τους προς τη διοίκηση, τονίζοντας πως είναι άδικη απόφαση, υπενθυμίζοντας πως χωρίς αντιρρήσεις συμφώνησαν στη διοικητική πρόταση περί περικοπών λόγω πανδημίας και παράλληλα πως και πέρυσι, η σεζόν είχε ξεκινήσει με αναταραχή λόγω καθυστερήσεων σε πληρωμές και πως εν όψει του άμεσου ξεκινήματος της επόμενης, η εν λόγω απόφαση θα προκαλούσε εκ νέου, εξ αρχής, εσωστρέφεια.

Αν έπιασε τόπο η πρωτόγνωρη σε ένταση και ύφος αντίδραση των παικτών, δεν ξέρω. Όλοι είναι πλέον διακοπές άλλωστε.

Ίσως και να επηρέασε, αφού ο ΠΑΟΚ διέρρευσε πως το πρόστιμο που επιβλήθηκε αντιστοιχεί στο 3% των συνολικών απολαβών, ενώ στα αποδυτήρια αρχικά ανακοινώθηκε 5%. Όχι φυσικά πως για τους παίκτες έχει διαφορά…

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα