«Ψήνεται» ανατροπή!


    Sportime TeamΠάνε 40 ημέρες από την ώρα που το αφεντικό μαινόμενο μπούκαρε στα αποδυτήρια και έβαλε πανταχόθεν!

Το μάρμαρο της ήττας από τον Παναιτωλικό, μεταξύ άλλων, πλήρωσαν και 3 βασικοί μέχρι τότε παίκτες: Μπακασέτας, Σιμόες και Λαμπρόπουλος. Μόνο και μόνο επειδή λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι και δεν είχαν δείξει ανάλογη θέρμη για ανανέωση.

Άπαντες στον «πάγο». Απόφαση  υπερβολική. Η διαχείρισή της από την πλευρά των παικτών θέλει… καρύδια ή (άμεσα) μεταγραφή.

Στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα δεν προέκυψε τίποτε από τα δύο και βάσει πληροφοριών μας ήδη «ψήνεται» η ανατροπή. Ο διεθνής επιτελικός χαφ της ΑΕΚ δεν άντεξε στην ιδέα της απομόνωσης και έχοντας δώσει ένα deadline στον εκπρόσωπό του, Μπρούνο Τσιρίλο για πρόταση μέχρι 31/12 πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Βάσει των ίδιων πηγών, ο Μπακασέτας έχει ήδη κάνει ραντεβού με τον Μελισσανίδη για να επαναξιολογήσουν την κατάσταση με απώτερο σκοπό οι δύο πλευρές να πορευτούν χέρι χέρι στο μέλλον. Με μία βάση συμβολαίου γύρω στις 300-350.000 ευρώ, ο «Μπάκα» είναι πλέον διαθέσιμος να υπογράψει μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ. Αυτά…Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.