×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Θα επανέλθει η Νάπολι για Τσιμίκα


    Agent Greek

Θα επανέλθει η Νάπολι για Τσιμίκα


Μη μου λέτε για Λέστερ και Τσιμίκα. Από εδώ τα έχετε διαβάσει πρώτοι. Πανευρωπαϊκά, όχι πανελλαδικά. Και ας βγαίνουν και κονιορδίζουν ντόπιοι σεναριογράφοι και ας το κάνουν σημαία στα εξωτερικά και στις Αγγλίες.

Μην μου έρχονται λοιπόν και μου πουλάνε ό,τι σερβίραμε από εδώ. Μπαγιάτεψε αδέρφια, οπότε βρείτε κάτι καλύτερο και πάμε παρακάτω. Και, για να μην ξεχνιόμαστε. Ανεξαρτήτως τι λέγεται και τι γράφεται, εγώ επιμένω: η Νο1 προοπτική για τον Τσιμίκα παραμένει η Νάπολι.

Αν μάλιστα είχαν λειανθεί και κάποια θεματάκια που έχουν να κάνουν με mandates, εξουσιοδοτήσεις, μίζες και προμήθειες, θα πόνταρα κιόλας. Ήδη οι Ναπολιτάνοι κάνουν χοντρό παιχνίδι: 110 εκατ. ευρώ δίνουν για να πάρουν Οσιμέν και Γκάμπριελ από τη Λιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Φιέστα έξω από το «Γ.Καραϊσκάκης»!

Δυο πράγματα σημαίνει αυτό: πρώτον, πως έχουν ήδη «σκοτώσει» τον Κουλιμπαλί, διαφορετικά δεν θα έβγαιναν στην πιάτσα μοιράζοντας εκατομμύρια. Και δεύτερον πως αφού κλείσουν και αυτά τα μέτωπα, θα ασχοληθούν και με αυτό του αριστερού μπακ, που τόσο καιρό, με τόσα εκατομμύρια να μοιράζονται από τους Ναπολιτάνους και τόσα σενάρια, δεν έχει γραφτεί – και δεν έχουν ασχοληθεί – με άλλον πλην του «Τσίμι».

Α, και μιας και το ανέφερα. Για Ρεν δεν βλέπω – τελικά – να παίζει μπαλίτσα. Η («φορτωμένη») Λιλ όμως;

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα