Τίποτα δε δεσμεύει τον Λιβάια από το να επιστρέψει στην Ελλάδα!


Agent Greek

Τίποτα δε δεσμεύει τον Λιβάια από το να επιστρέψει στην Ελλάδα!


Καμία κουβέντα και καμία συμφωνία δεν θα μπορούσαν να γίνουν που θα περιόριζαν τη δυνατότητα του Λιβάια για εκτός ΑΕΚ επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Λιβάια έλυσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και πλέον μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αγωνίζεται στη Χάιντουκ Σπιλτ.

Επειδή ωραία τα γραφικά, αλλά μόνο στη Σαντορίνη, όχι να δημοσιεύονται κιόλας. Καμία ομάδα στον πλανήτη που θα μπει σε διαδικασία πρόωρης, κοινής συναινέσει, λύσης συμβολαίου με παίκτη που έτσι κι αλλιώς είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί την ώρα που συζητάει τη λύση του συμβολαίου του, δεν μπορεί να επιβάλλει τις βουλές της εν όψει του μέλλοντος. Καμία και ποτέ.

Κοινώς, σε μετάφραση: η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε ποτέ, μα ποτέ, εφόσον μπαίνει σε συζητήσεις διακοπής συνεργασίας όχι να επιβάλλει, αλλά έστω να προτείνει στον Λιβάια να μπει οποιαδήποτε ρήτρα που θα απαγορεύει, θα περιορίζει, οτιδήποτε σχετικό στον Κροάτη να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Απλώς, δεν μπορεί να γίνει, όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, για την καμία. Και φυσικά, ακόμη και αν κάποιος εκτός πραγματικότητας έκανε μια τέτοια πρόταση, πολύ απλά, ο οποιοσδήποτε αποδέκτης της, δεν θα τη δέχονταν και θα τελείωνε η ιστορία εκεί. Αφήστε λοιπόν τα παντελώς αστήριχτα τσιτάτα.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε, δεν θα μπορούσε και δεν έκανε καμία σχετική νύξη. Όχι να «μεριμνήσει» για ύπαρξη σχετικής ρήτρας. Και ο Λιβάια, ανεξαρτήτως αν το καλοκαίρι, σε έναν χρόνο ή σε δέκα, επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν θα συμφωνούσε ποτέ σε κάτι τέτοιο ακόμη και αν κάποιος του το πρότεινε. Που δεν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλμπάνης: «Τιμή μας που είχαμε στην ΑΕΚ τον Λιβάια»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras