×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το μπουρλότο στο πρωτάθλημα… μυρίζει παρέμβαση Μητσοτάκη!


    Agent Greek

Το μπουρλότο στο πρωτάθλημα… μυρίζει παρέμβαση Μητσοτάκη!


Γράφω (όπως συνηθίζω) πριν το ντέρμπι της Τούμπας. Έτσι κι αλλιώς, δεν σκόπευα ν’ ασχοληθώ. Αυτό που σήμερα καταπιάνομαι περισσότερο ταιριάζει σε κυβερνητικό ρεπορτάζ (όπως λέγαμε οι παλιοί εφημεριδάδες τα όσα αφορούσαν ΕΠΟ και υπουργείο αθλητισμού) παρά σε παρασκήνιο.

Η αλήθεια είναι πως με τα όσα ακολούθησαν το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, τις δηλώσεις, τις εκατέρωθεν απειλές για μηνύσεις, την εμπλοκή τεσσάρων ομάδων και πάει λέγοντας, το πράγμα ακόμη περισσότερο από πριν μυρίζει μπαρούτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ποντένσε: Η Μαρσέιγ τον θέλει, αλλά δεν μπορεί να τον αποκτήσει

Πλέον, δεν μιλάμε μόνο για VAR, αδικίες, ατασθαλίες και παραλείψεις. Ξεφεύγει η κατάσταση και απασχολεί πολύ ψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Εννοείται πως δεν μιλάω για τον Αυγενάκη, ο οποίος περισσότερο δείχνει με τις ενέργειες του να «φυτιλιάζει» το περιβάλλον, παρά να καταπραΰνει τα πνεύματα.

Μαθαίνω, λοιπόν, πως επειδή υπάρχει ο φόβος πως έτσι όπως πάει, δεν θέλει πολύ να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα, ο Μητσοτάκης (ο ίδιος…) δέχεται εισηγήσεις για δυναμικές πρωτοβουλίες και παρέμβαση στα δρώμενα. Ακόμη, απόφαση δεν το έχει πάρει ο πρωθυπουργός.

Με το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ όμως να πλησιάζει, προσωπικά, δεν αποκλείω τίποτα. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως φέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί σε play-off…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram