×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το «διεθνής» πάντα βοηθάει!


Όλα καλά στην Εθνική. Αυτό που έπρεπε να γίνει, ριζική αναδόμηση,  γίνεται. Και ό,τι βγει. Δεν υπήρχε άλλο περιθώριο, πάτο πιάσαμε

Δεν ξέρω αν λειτουργήσει εφεξής, αλλά σίγουρα η εικόνα κόντρα στη Βοσνία ήταν απαραίτητη για να πάρει… μομέντουμ αυτό το πείραμα.

Χρειάζεται στο ξεκίνημα οποιασδήποτε αλλαγής, πόσο μάλλον τόσο ριζοσπαστικής όσο επιχειρεί ο Φαν’τ Σχιπ. Και για τον Ολλανδό, σας τα είχα πει σε ανύποπτο χρόνο. Το πρώτο τεστ δεν το κέρδισε προχτές

Το κέρδισε στ’ αποδυτήρια και από τον τρόπο που οι παίκτες τον αντιμετωπίζουν. Υπάρχουν φάουλς, αλλά καλή τη πίστη ελέω του σύντομου διαστήματος που βρίσκεται στα ηνία, δικαιολογούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παυλίδης: Εκτός του τόπου τούτου

Και επειδή εδώ εγώ agent δηλώνω, επιτρέψτε μου να δω από μανατζερική σκοπιά την προχτεσινή Εθνική: σε αναζήτηση ομάδας ο Πασχαλάκης, για μεταγραφή ο Γιαννούλης, το ίδιο και ο Χατζηδιάκος, που εκπροσωπείται από κοτζάμ Ραϊόλα (και όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του), στη βιτρίνα της ΑΕΚ για χρόνια ο Γαλανόπουλος, ελεύθερος του χρόνου τον Δεκέμβριο ο Κουρμπέλης, σε δύο χρόνια και πρώτος στη μαρκίζα του ΠΑΟΚ ο Λημνιός, ήδη συζητείται τ’ όνομα του Μπακασέτα μετά το ξεκίνημα του στην Τουρκία, το ίδιο συμβαίνει και για τον Παυλίδη,  ο οποίος πηγαίνει εξαιρετικά στη Βίλεμ.

Σε όλους, το «διεθνής» βοηθάει…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα