Το Ελληνικό κανάλι του Μπάστος της Ροστόφ

Στα ελληνικά ραντάρ ο Μπάστος της Ροστόφ.

Μπάστος: Όλο και περισσότεροι καλοί παίκτες βλέπουν το μέλλον τους μακριά από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Και γνωρίζοντας φυσικά σχεδόν όλοι πως τα ίδια λεφτά ή κοντά στα ίδια λεφτά θα μπορέσουν να βρουν deals στην Αραβία.

Στη Ρωσία έφυγαν πρόσφατα 2-3 καλοί κεντρικοί αμυντικοί εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μπάστος της Ροστόφ.

Στα 31 του πλέον αλλά στόπερ που μπορεί να παίξει σε πολύ καλό επίπεδο, το καλοκαίρι του 2016 η Λάτσιο έδωσε 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Ροστόφ. Δεν έπιασε όσο θα περίμεναν όλοι στην Ιταλία, πήγε μετά στην Αλ Αίν και δανεικός πίσω στη Ρωσία.

Το ενδιαφέρον με τον Μπάστος και τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για απόκτηση στόπερ ακόμα και τώρα, είναι οι μάνατζέρ του.

Ανήκει στην εταιρία του Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος συνεργάζεται με τον Βίντσέντζο Καβαλιέρε. Ο Καβαλιέρε είναι ο ατζέντης του Μάρκο Λιβάια αλλά και του… Στράτου Σβάρνα. Τι λέτε;

Οι μάνατζερ του παίκτη μπορεί να γνωρίζονται καλύτερα με την ΑΕΚ αλλά το κλαμπ με το οποίο έχει συνδεθεί ο στόπερ από την Ανγκόλα (πάνω από 50 συμμετοχές) έχει κάνει μεταγραφές με τον ΠΑΟΚ.

Για την Ροστόφ φυσικά ο λόγος.

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει στο ρωσικό κλαμπ τον Νομπόα αλλά το ακόμα καλύτερο είναι πως έχει πάρει από εκεί τον καλύτερο του στόπερ έως τώρα. Τον Ίνγκασον.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!