×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσάβι Ρόκα: Θέλει να πουλήσει και να αγοράσει στόπερ!


    Agent Greek

Τσάβι Ρόκα: Θέλει να πουλήσει και να αγοράσει στόπερ!


Εντάξει ο Μακέντα. Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα, λογικό είναι να θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να πωληθεί. Άντε, κρατάω μια πισινή για το αν θέλει ο ίδιος ο Μακέντα, αλλά αυτό είναι για… προχωρημένες τάξεις και θ΄ αναλυθεί εν καιρώ.

Εντάξει και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ευσεβείς θεωρώ – και τους έχω καταγράψει – τους πόθους για πώληση του, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι υπαρκτοί και δεν αγνοούνται. Εγώ θα σας πάω στα φρέσκα και πιο καυτά αδέρφια. Προτεραιότητα λοιπόν του Τσάβι Ρόκα, δεν είναι ούτε ο «Κίκο» ούτε ο «Χάτζη». Προτεραιότητα του είναι οι στόπερ!

Γι’ αυτό πήγε και έκλεισε τον Βέλεθ, γιατί την είχε ψυλλιαστεί τη δουλειά. Και μεταξύ μας, σοφά έπραξε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί στο θέμα του προπονητή

Οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής σέβεται τον εαυτό του και βλέπει πως οι βασικοί του στόπερ έχουν έναν χρόνο συμβόλαιο μπροστά τους, αυτό που κάνει είναι, πρώτον, να τσεκάρει για ανανεώσει (όπως και έκανε) και δεύτερον, να προετοιμαστεί, αν όχι να σπρώξει, για πώληση.

Και, όπως μαθαίνω, όχι μόνο προετοιμάζεται ο Τσάβι Ρόκα για πώληση ενός εκ των Σένκεβελντ, Πούγγουρα, αλλά ήδη στις παραγγελίες του για παίκτες δεν είναι ούτε ακραίοι μπακ προτεραιότητα, ούτε εξτρέμ, ούτε χαφ, ούτε τίποτα.

Στόπερ ζητάει ο Ρόκα αδέρφια. Στόπερ.

Προετοιμαστείτε λοιπόν σιγά σιγά για νέα σίριαλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέκα: «Γυρίζω και με λιγότερα στον Παναθηναϊκό»


Τελευταία Νέα