Τζόλης: Έχει «λοκάρει» την Premier League


Agent Greek

Τζόλης: Έχει «λοκάρει» την Premier League


Ο Τζόλης έχει ως πρώτο στόχο την Premier League, όταν και αν αποφασιστεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του.

Τζόλης: Υπέρμετρη «δραστηριότητα» παρατηρείται τελευταία, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, με διάφορα δημοσιεύματα εξωτερικού.

Που άλλα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών clubs της Ευρώπης και άλλα απλώς λειτουργούν… προωθητικά για τον Χρήστο Τζόλη.

Αυτό αποτελεί το πρώτο, ουσιαστικό «πάρεργο» της πρόσφατης συμφωνίας του εξτρέμ του ΠΑΟΚ με την αμερικανική εταιρεία εκπροσώπησης, Wasserman.

Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Ως το καλοκαίρι, καλά να είναι και να συνεχίζει να δικαιολογεί τον θόρυβο με τις εντός των συνόρων επιδόσεις του, η «δράση» θα επεκταθεί. Παντού.

Και αυτό παρότι εκείνοι που αντιλαμβάνονται πως κινείται η αγορά, θεωρούν πως η «στόχευση» είναι δεδομένη. Το μαρτύρησε άλλωστε ο ίδιος ο Τζόλης σε πρόσφατες δηλώσεις του. Η Αγγλία, είπε, πως αποτελεί τον προτιμώμενο προορισμό του όταν και εφόσον φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ταιριάζει απόλυτα με τα κονέ του νέου του μανατζερικού γραφείου, αφού στο Νησί έχει τις περισσότερες και καλύτερες προσβάσεις. Ταιριάζει με τα χρήματα που προσδοκά ο ΠΑΟΚ, αφού ακόμη και αν σε πρώτο επίπεδο δεν φαίνεται να προκύπτουν, αρκεί η εμπλοκή μιας ομάδας της Premier League για να εκτοξεύσει την τιμή.

Το μόνο μείον; Η απαιτούμενη βαθμολογία που βάσει του point system χρειάζεται εφεξής κάθε ποδοσφαιριστής που μετακομίζει στη Γηραιά Αλβιώνα.

«Δουλεύεται» (για να συγκεντρωθεί). Εντατικά, συλλογικά και σε κάθε επίπεδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσουκαλάς: «Τζόλης και Δουβίκας είναι οι καλύτεροι στην ηλικία τους-Φανταστικό να παίξουν μαζί!»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras