Ζοσέ Σα: Δεν πρόλαβε να συμφωνήσει ο Μουρίνιο με τη Ρόμα και τσουπ, τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια. Πραγματικά, παντού ίδια είναι η λογική.

«Ψοφάμε» για ίντριγκα, για ιστοριούλες, για παραμυθάκια. Αυτό λοιπόν που μας ενδιαφέρει θέλει τον Μέντες να προτείνει τον Ζοσέ Σα στον «εκλεκτό». Μάλιστα.

Παρατηρήσεις μερικές, τροφή για σκέψη. Περίμενε λέτε ο Μέντες τον «εκλεκτό» να γίνει κάτοικος Ρώμης για να πουσάρει τον κίπερ του Ολυμπιακού; Ντε φάκτο όχι. Θέλει η Ρόμα τερματοφύλακα; Δύσκολο. Μπορεί η Ρόμα να βγει στην αγορά για τερματοφύλακα που παραχωρείται έναντι 13 εκατ. ευρώ (όση είναι η ρήτρα του Σα); Πιο δύσκολο.

Αδέρφια, το περασμένο καλοκαίρι δεν υπήρξε πέτρα που δεν σηκώθηκε και πόρτα που δεν χτυπήθηκε από τον Μέντες για τον Σα. Σε μια-δυο περιπτώσεις, φτάσαμε κοντά. Στο να γίνει τουλάχιστον μια κουβέντα για τον Πορτογάλο. Δεν έγινε ποτέ.

Και ας το περίμενε πως και πως ο Σα, ρωτώντας σχεδόν καθημερινά για το αν υπάρχουν εξελίξεις. Το ίδιο ακριβώς αναμένεται και το προσεχές καλοκαίρι.

Ειδικά αν υπάρξει το upgrade μέσω της παρουσίας του στην 26αδα της εθνικής Πορτογαλίας στο Euro (όχι πως αν δεν υπάρξει δεν θα γίνει πάλι ο χαμός).

Οπως και να ‘χει όμως, επειδή είναι καμένοι από τον χυλό, όλοι, φυσάνε πλέον και το γιαούρτι.