Δεδομένη η ποιότητα του Ολυμπιακού και έχει παίκτες με προσωπικότητα και ψυχή που μπορούν να τον βγάλουν από τα δύσκολα. Κάτι που έγινε και με την αναμέτρηση απέναντι στην Ντουντελάνζ.

Φυσικά και δεν σκότωσε κάποιο θηρίο ο Ολυμπιακός. Είναι μαθημένος να τα βγάζει πέρα και με πιο δύσκολους αντιπάλους. Αλλά ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ήταν κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε πισωγύρισμα. Όμως στον Ολυμπιακό έχουν μεριμνήσει και γι’ αυτά. Ξέρουν από ποιους θα βρουν το στήριγμα για να ξεπερνούν δύσκολες καταστάσεις.

Μπροστάρηδες σε αυτό το νέο ξεκίνημα οι Έλληνες. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να γίνεται διαχωρισμός, με τους ξένους. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια φέτος. Αλλά οι Έλληνες ξέρουν καλά τι πάει να πει για τον Ολυμπιακό μια νέα άσχημη πορεία, γενικότερα.

Γνωρίζουν καλά την ψυχοσύνθεση των φίλων της ομάδας. Και φυσικά την εξηγούν και θα συνεχίσουν να την εξηγούν και στους ξένους. Ειδικά σε αυτούς που ήρθαν φέτος.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έδειξαν στο Λουξεμβούργο τι πρέπει να γίνει στην πορεία. Πως με την δική τους καθοδήγηση μπορεί να βγάζει ο Ολυμπιακός και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι και το προαπαιτούμενο. Αυτό που δεν υπήρχε στο Ηράκλειο. Όσο για τα υπόλοιπα το θέμα με το σκοράρισμα παραμένει. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τόσες φάσεις. Εντάξει, υπήρχε και ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ, που ήταν εξαιρετικός.

Όμως υπήρχαν φάσεις για σκοράρισμα, που δεν είχαν καλό τελείωμα. Αυτά «χτυπάνε» και ο Ολυμπιακός ήδη έχει αρχίσει να αναζητά λύσεις και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.