×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αυτός με το Νο 7 στην πλάτη!


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Αυτός με το Νο 7 στην πλάτη!


Ο Ολυμπιακός «πέρασε» και από τα Ιωάννινα έχοντας τον αρχηγό του, με το Νο 7 στην πλάτη, να στέλνει πολλά μηνύματα. Ο Κώστας Φορτούνης ανέλαβε να «σπρώξει» την ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι, πρωταθλήματος.

Ο διεθνής επιθετικός μέσος έδειξε από το πρώτο λεπτό, πως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός, είχε τα θέματα του.

Ωστόσο ο Φορτούνης κατέβασε μαεστρικά την μπάλα και βοήθησε ακόμα και τον Γκιλιέρμε, που άργησε να μπει στο παιχνίδι.

Μοίραζε σωστά την μπάλα και κάθε πάσα του, έφερνε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα. Επίσης τα μαρκαρίσματα, που είχε ετοιμάσει ο Γιάννης Πετράκης, δεν βγήκαν στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Φορτούνης, «γέμιζε» πολύ στα δεξιά και γενικότερα, έδινε το έναυσμα για να βγουν συνδυασμοί. Ασχετα αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Έκανε το παιχνίδι του ακόμα και στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον άθλιο χλοοτάπητα, αλλά και το “ξύλο” που δέχθηκε.

Η ουσία έχει να κάνει με το γεγονός πως ο «Φόρτου» το χαίρεται φέτος. Και βγάζει, αρκετά συχνά, την ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε τις ικανότητες του ο Ολυμπιακός, περισσότερο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και τις πρόσφερε απλόχερα.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν το fair play, που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μπουκουβάλας ήταν πεσμένος στο έδαφος. Τη στιγμή που οι συμπαίκτες του στον ΠΑΣ, έδειχναν να τον «αγνοούν», όταν είχαν την μπάλα στα πόδια και επιχείρησαν να εκδηλώσουν φάση.

Ο Φορτούνης, που θα μπορούσε να συνεχίσει και να βγάλει φάση, αφού έμοιαζε κάτι σαν αντεπίθεση, σταμάτησε και έβγαλε την μπάλα πλάγιο.

Ολο αυτό το σκηνικό δείχνει πως ο παίκτης με το Νο 7 στην πλάτη, που σηκώνει βαρύ φορτίο, δεν έχει αλλάξει αγωνιστικά προς το καλύτερο. Αλλά αρχίζει να ωριμάζει κιόλας!


Τελευταία Νέα