Ο Ολυμπιακός έδειξε κάτι από το μέλλον στην Τρίπολη, που έχει να κάνει και με την ελληνοποίηση του, την οποία μπορεί να καταφέρει.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός έπαιξε με πολλούς Έλληνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων νεαροί. Και το σχέδιο για την ελληνοποίηση έχει ξεκινήσει.

Σίγουρα είναι παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα, τα τελευταία του πρωταθλήματος, για τον Ολυμπιακό.

Με τον τίτλο να είναι «καθαρισμένος» από νωρίς. Για τον λόγο αυτό ψάχνουν όλοι να βρουν κίνητρα για τα ματς που έγιναν και αυτά που απομένουν.

Όχι όμως για τον Πέδρο Μαρτίνς. Που δείχνει ξεκάθαρα κάποια από τα στοιχεία που δουλεύονται για το μέλλον. Αν θα είναι για το άμεσο ή το μακρινό μέλλον, ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Το βέβαιο είναι πως προχωράει το έργο της ελληνοποίησης. Με παίκτες, κυρίως από τα σπλάχνα της ομάδας Η ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης είχε μέσα 8 Έλληνες παίκτες.

Και οι πέντε από αυτούς ήταν από την ακαδημία. Κάτι εξαιρετικό για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Να δείχνει τέτοια δείγματα. Αυτό σηαίνει πως πίσω από τα… φώτα η δουλειά πάει πολύ καλά. Τα ταλέντα, παρά το γεγονός πως ο κορονοϊός ακύρωσε τα πρωταθλήματα των ακαδημιών.

Τεράστιο πρόβλημα για το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός Ακόμα κι έτσι όμως η δουλειά γίνεται. Οπως γίνεται η δουλειά και για την ελληνοποίηση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Με 8 Έλληνες στην 11άδα, 5 από την Ακαδημία – Πρώτη σαν βασικός για Καλογερόπουλο