Ο Ολυμπιακός δεν έχει να επιβεβαιώσει κάτι στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, μόνο να κάνει επίδειξη της δύναμης του, που αδιαμφισβήτητα έχει.

Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό για την δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός. Το απέδειξε. Και θέλει να κάνει το ίδιο και απόψε στο ΟΑΚΑ. Γιατί πολύ απλά δεν έχει να επιβεβαιώσει κάτι.

Είναι η καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Το δείχνει η εικόνα του και τα αποτελέσματα του. Το δείχνει η ποιότητα των παικτών του. Θα πάει απλά να κάνει το παιχνίδι του.

Και να βάλει ένα κερασάκι στην τούρτα που δημιούργησε 23 μήνες τώρα. Γιατί με όσα πέρασε με τον κορονοϊό και τον προηγούμενο τελικό κυπέλλου, το περασμένο καλοκαίρι ήταν αγωνιστικό.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει το συγκεκριμένο γεγονός. Πως σχεδόν δύο χρόνια οι παίκτες παίζουν μπάλα. Αυτά τελείωσαν όμως.

Οι διακοπές, για σήμερα και μέχρι να τελειώσει ο τελικός, δεν είναι στο μυαλό κανενός. Ετσι λειτουργούν οι πρωταθλητές όλη την εβδομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έριξε πρώτος το σύνθημα. Με την παρουσία του στο Ρέντη. Μίλησε στους παίκτες. Τους εξήγησε τους λόγους που η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει την κατάκτηση του κυπέλλου.

Τόνισε πως θέλει να δει πάθος στο παιχνίδι. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, έδειξε τον δρόμο. Ακολούθησαν οι ομιλίες από Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και των πλέον έμπειρων παικτών. Καθώς επίσης και του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Ολυμπιακός μόνο τον κακό του εαυτό έχει να φοβηθεί. Γιατί είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα. Το έχει αποδείξει. Δεν έχει κανένα άγχος να πρέπει να το δείξει και στον ΠΑΟΚ.

Απλά σε αυτό τον τελικό, με αυτό τον αντίπαλο επιβάλλεται να κάνει επίδειξη δύναμης. Για πολλούς λόγους. Καθαρά αγωνιστικούς.

Το έχει και μπορεί να το βγάλει. Το ματς δίνει μεγάλα κίνητρα στους «ερυθρόλευκους». Τέτοια που τους ιντριγκάρουν. Μοιάζει με τα μεγάλα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Αλλά και τα κομβικά ματς πρωταθλήματος, που ήθελαν νίκες για να «κλειδώσουν» τίτλους. Σε όλα αυτά οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Έβγαζαν στο γήπεδο όλες τους ικανότητες και το πάθος τους.

Αυτό τον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν απόψε οι φίλοι του. Αυτό θέλουν και οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Για να δούμε λοιπόν…

Διαβάστε επίσης

Μπουφόν: Άφησε ανοικτή πόρτα για Ολυμπιακό, έρχεται επίσημη πρόταση