Ο Ελ Αραμπί αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα που έχει ο Ολυμπιακός

Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος γράφει για τον Πέδρο Μαρτίνς, τον Ελ Αραμπί και την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ήταν αυτός που έδωσε τη λύση.

Ο Μαροκινός μπόμπερ έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά σε ένα ακόμα κομβικό παιχνίδι. Γιατί η νίκη στην έδρα του ΠΑΣ είναι από αυτές που δίνουν τίτλου. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι εξαιρετικός σε θέματα τακτικής. Καλά δουλεμένος και θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες. Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.

Ο Ολυμπακός, από την μεριά του πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο χάρη στην ποιότητα του. Τα… όπλα που διαθέτει δεν τα έχει καμία άλλη ομάδα. Έτσι πήρε και τη νίκη. Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν διάβασε καλά το ματς.

Οι επιλογές του και η αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν οι Πειραιώτες, χαρακτηρίζεται και καμπανάκι. Αν δεν νικούσαν οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν ένα καμπανάκι.

Δεν γίνεται ο Ελ Αραμπί να είναι στον πάγκο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Ο Μαροκινός άσος είναι για τέτοια ματς. Το έχει αποδείξει. Δεν περίμενε κανείς αυτό τον αγώνα για να το καταλάβει.

Σίγουρα ο Τικίνιο είναι μεγάλος επιθετικός. Αλλά δεν μπορεί να ξεκινάει σε όλα τα ματς. Θεμιτό να μείνει ικανοποιημένος ο Βραζιλιάνος. Αλλά ο Ελ Αραμπί δεν έχει κάτι να αποδείξει. Το κάνει πολύ καλά και δεν χρειάζεται να μην το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και φέτος.

Η ενδεκάδα, ειδικά σε αυτά τα ματς, που παίζοντας πολλά, θα πρέπει να ξεκινάει από τον Ελ Αραμπί.

Η κριτική και η αυτοκριτική του Μαρτίνς

Κάτι που ισχύει και για τον Εμβιλά. Σίγουρα προέρχεται από τραυματισμό. Αλλά εδώ και 10 μέρες προπονείται κανονικά. Δηλαδή ήταν απόλυτα έτοιμος να παίξει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε πως έκανε λάθη, αναφερόμενος στο πρώτο ημίχρονο. Στα συν του η αυτοκριτική. Το θέμα είναι πως φέτος, έχει κάνει αρκετά λάθη. Δεν σημαίνει αυτό πως πρέπει να υπάρξει ανησυχία. Γιατί και ο Πορτογάλος έχει κάνει σπουδαία πράγματα με τους Πειραιώτες.

Θα συνεχίσει να την κάνει, αλλά θα του γίνεται και η κριτική, όπως γίνεται σε όλους!