Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο φάνηκε γιατί ο Αγκιμπού Καμαρά έχει τρελάνει κόσμο.

Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος γράφει για τον Αγκιμπού Καμαρά και τα όσα εντυπωσιακά έκανε στη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο φάνηκε γιατί ο Αγκιμπού Καμαρά έχει τρελάνει κόσμο.

Δεν έχει κλείσει καν 4 μήνες στην Ελλάδα. Ήρθε στα τέλη Ιουνίου. Με τις αρχικές αναφορές να τονίζουν πως προορίζεται για την δεύτερη ομάδα.

Είναι 20 χρόνων και το μόνο που είχε να επιδείξει, ήταν κάτι παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της Λιλ. Κι ένα, άντε δύο με την πρώτη.

Το βιογραφικό του εξαιρετικό. Με τις μικρές Εθνικές της Γουϊνέας. Αλλά εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού καμία. Έτσι ένα ωραίο πρωί βρέθηκε στο Ρέντη. Ξεκίνησε τις προπονήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον ξεχωρίζει άμεσα.

Ποια β’ ομάδα. Στην πρώτη ομάδα και με πιθανότητες για αρχικό σχήμα. Το έδειχνε στις προπονήσεις. Ακόμα και με τον τρόπο που αφομοίωνε την τακτική.

Τα υπόλοιπα στο χορτάρι. Για να φτάσει η βραδιά της Κυριακής 24 Οκτωβρίου. Να κάνει ένα τρομερό παιχνίδι και να τους αφήσει όλους με ανοικτό το στόμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με τον πιτσιρικά να βάζει το πρώτο γκολ και να φτιάχνει το δεύτερο. Παράλληλα είχε δοκάρι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ολυμπιακός: Χάρμα οφθαλμών και ήταν κρίμα που το γήπεδο ήταν άδειο

Σε έναν Ολυμπιακό, που γενικά ήταν εξαιρετικός, ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν ο κορυφαίος.

Οι κινήσεις του ανάμεσα στις δύο ζώνες άμυνας του ΠΑΟΚ, ήταν για σεμινάριο. Κάτι που ισχύει και για τον τρόπο που κρατούσε και μοίραζε την μπάλα.

Καθόλου άγχος, έμοιαζε σα να παίζει ένα ματς με τους φίλους του. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα για να βοηθήσει τα χαφ στην αμυντική λειτουργία.

Να γίνει ο δεύτερος παίκτης σε διάφορες παγίδες που στήθηκαν στην ζώνη του κέντρου, αλλά και στην πίεση στους αμυντικούς.

Όταν ένας 20χρονος, με μόλις 4 μήνες σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα, κάνει τόσο νωρίς τέτοιες εμφανίσεις, τότε τα λόγια περισσεύουν.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον απολαμβάνουμε και όχι σε γήπεδα χωρίς κόσμο. Γιατί όπως φαίνεται δύσκολα θα μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας και δεύτερη χρονιά.

Κατά τα άλλα, οι πρωταθλητές έβγαλαν πάθος, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κι έδωσαν τις απαντήσεις τους.

Μια νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός μέσα από την συσπείρωση που υπήρξε από την Παρασκευή στη Γερμανία και το Σάββατο στο Ρέντη.

Βέβαια η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη.