×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Ο τίτλος του Πέδρο Μαρτίνς


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός: Ο τίτλος του Πέδρο Μαρτίνς


Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παίζοντας 45 λεπτά εκπληκτικής μπάλας, για να πάρει το πρωτάθλημα που έχει την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ήταν κάτι που φαινόταν καιρό τώρα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Το παραδέχθηκαν όλοι οι αντίπαλοι του.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Ο χορός των Σεμέδο, Τσιμίκα στο ΟΑΚΑ! (vid)

Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είχε ελάχιστες κακές στιγμές, μα πάρα πολλές που ήταν καλές. Για την ακρίβεια ήταν σούπερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τις οποίες άξιζε να τις δει κανείς από κοντά.

Οι πρωταθλητές και μαθηματικά πλέον (βέβαια εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την πολυϊδιοκτησία) είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Με αυτοματισμούς που όλοι ζηλεύουν. Με παίκτες από τους οποίους παίρνει το 100%. Όλα αυτά έχουν μια μεγάλη υπογραφή.

Αυτή του Πέδρο Μαρτίνς. Όταν τον Απρίλιο του 2018, ο Ολυμπιακός, έκανε γνωστή τη πρόσληψη του Πορτογάλου, τα σχόλια ήταν συγκρατημένα. Και όχι άδικα.

Γιατί ήταν ένας τεχνικός που για πρώτη φορά έβγαινε από την χώρα του. Και που δεν είχε προπονήσει μεγάλη ομάδα, για να γνωρίζει από πίεση.

Όμως ήταν αποφασισμένος και σίγουρος. Έφτιαξε μια ομάδα από την αρχή. Με 20 μεταγραφές το καλοκαίρι του 2018.

Η οποία γρήγορα άρχισε να δείχνει τις δυνατότητες της. Για να φτάσει στην φετινή σεζόν και να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές της. Ο Ολυμπιακός είναι αυτό που λέμε, πως βγάζει ποδοσφαιρική υγεία.

Είναι μια ομάδα του προπονητή, που έγιναν όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζει αυτά τα δείγματα. Αυτός ο τίτλος λοιπόν, ο πρώτος της καριέρας του, του ανήκει ολοκληρωτικά.


Τελευταία Νέα