Ο Ολυμπιακός πιάστηκε στον ύπνο στην αναμέτρηση με τον Άρη ενώ είχε και τους τραυματισμούς που τον επηρέασαν επίσης.

Ο Ολυμπιακός πιάστηκε στον ύπνο στην αναμέτρηση με τον Άρη ενώ είχε και τους τραυματισμούς που τον επηρέασαν επίσης κι έχασε βαθμούς

Ο Ολυμπιακός πιάστηκε στον ύπνο στην αναμέτρηση με τον Άρη ενώ είχε και τους τραυματισμούς που τον επηρέασαν επίσης κι έχασε βαθμούς.

Ο Άρης δεν είναι ομάδα που μπορείς να αφεθείς. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση για να τον αντιμετωπίσεις. Ο Ολυμπιακός δεν το έκανε αυτό και το πλήρωσε, ενώ το γεγονός πως προηγήθηκε του έφερε περισσότερη χαλάρωση. Σίγουρα το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός είναι βαρύ, με την Αϊνχόφεν μέσα. Δεδομένο και δεν δέχεται αμφισβήτηση.

Παίζει παιχνίδια ανά τρεις μέρες, από την έλευση του νέου έτους. Είναι κάτι δύσκολο το να μπορέσει να μην κάνει γκέλες.

Ως τέτοια αντιμετωπίζεται η χθεσινή απέναντι στον Άρη. Σε μια αναμέτρηση όπου δεν φάνηκε το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε 8 αλλαγές στην ενδεκάδα του. Σε σχέση με τo ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Γιατί αυτοί που αγωνίστηκαν κατά καιρούς έχουν θεωρηθεί βασικοί. Τι να πει κανείς για τους Φορτούνη, Μασούρα, Χασάν, Ανδρούτσο και Χολέμπας.

Ακόμα και για τον Βρουσάι, αν και ο μικρός τραυματίστηκε και η ανησυχία είναι έντονη. Μακάρι να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Ακόμα και η αποχώρηση του Σωκράτη.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να τα ξεπεράσουν οι «ερυθρόλευκοι». Και την διαιτησία, για την οποία έχουν έντονα παράπονα.

Ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά δεν φαινόταν πως θα κόψει βαθμούς.

Μάλλον ο Ολυμπιακός περισσότερο πιάστηκε στον ύπνο. Γιατί λίγο πάθος παραπάνω και θέληση να είχε, θα μπορούσε να βάλει ένα ακόμα γκολ.

Μπορεί να είναι ην μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Μπορεί να είναι και η Αϊντχόφεν.

Σίγουρα συνετέλεσαν πολλά για να έρθει η απώλεια βαθμών, που πάντως δεν στοιχίζει στην πορεία προς τον τίτλο. Αυτός είναι εξασφαλισμένος.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Η κατάσταση των Βρουσάι, Σωκράτη, Μπρούμα

Ολυμπιακός: «Φωνές» για πέναλτι στον Βρουσάι και για ξένο διαιτητή