×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ποιότητα πρωταθλητή!


Ο Ολυμπιακός έκανε ένα άνετο πέρασμα από την Τρίπολη. Μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται. Το έκανε ο ίδιος όμως να φαίνεται άνετο το πέρασμα. Γιατί πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δουλέψει το παιχνίδι έως την τελευταία λεπτομέρεια. Όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Σε άλλα του βγαίνει περισσότερο, σε άλλα λιγότερα.

Στο ματς με τον Αστέρα βγήκε κατά γράμμα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το συνηθισμένο παιχνίδι του από τον άξονα αλλά και τις εναλλαγές του επιθετικού με τον Φορτούνη, σε ρόλους.

Πήγε σε ένα παιχνίδι με ψηλές μπαλιές ακριβείας, γεμίσματα στην περιοχή, γι’ αυτό κι έπαιξε ο Χασάν, αλλά και σε μονομαχίες από τα πλάγια. Με τις ψηλές μπαλιές ήρθαν και τα δύο γκολ. Και με προσωπικές ενέργειες επιχείρησε να βάλει κι άλλα γκολ, βλέπε Ποντένσε.

Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Γιατί η ποιότητα είναι αυτή που βοηθάει να προσαρμόζεται ο Ολυμπιακός στις ανάγκες του κάθε αγώνα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει ριζικά την τακτική του φιλοσοφία.

Σίγουρα ευθύνεται ο Πέδρο Μαρτίνς γι’ αυτό. Έχει όμως και τα κατάλληλα πιόνια. Που παίζουν στο 100% αυτό που μπορούν. Πιόνια με ποιότητα κλάσης ανώτερης από των άλλων ομάδων.

Όλα αυτά μπήκαν σε ένα καλούπι και ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά για να τον χαίρεσαι. Το καλύτερο παράσημο του είναι η παραδοχή των αντίπαλων προπονητών, για την εξαιρετική μπάλα που παίζει.

Α, και μια διαπίστωση. Τον Φορτούνη, τον Λάζαρο, τον Ποντένσε και τα άλλα παιδιά, που έχουν την ποιότητα, δεν τους κάνει σούπερ μόνο ο Μαρτίνς. Αλλά και ο Γκιλιέρμε. Δείτε ξανά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Βραζιλιάνο και θα βγάλετε εύκολα τα συμπεράσματα σας!Sportime News