×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Θρύλε μην τελειώνεις στο 90’!


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Θρύλε μην τελειώνεις στο 90’!


Ο Ολυμπιακός είχε ένα ακόμα απολαυστικό παιχνίδι. Άλλη μία παράσταση για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κόντρα στην Λάρισα κυριολεκτικά κρύφτηκε η μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στον αυτόματο πιλότο. Δεν είναι μία και δύο οι καλές τους εμφανίσεις. Είναι συνεχόμενες και ξεκίνησε από το τελείωμα του 2018.

Πραγματικά αξίζει να πληρώσεις το εισιτήριο και να έρθεις να τον δεις. Ποδόσφαιρο που δεν έχουμε δει τα δύο τελευταία χρόνια.

Ποδόσφαιρο που το χαίρονται οι παίκτες και μαζί τους ο κόσμος. Ο Πέδρο Μαρτίνς το έλεγε από την αρχή της σεζόν. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ωραίο ποδόσφαιρο.

Αυτό ήθελε να γίνει και το πέτυχε. Πολλές φορές μπορεί και να χαζεύεις με αυτά που βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο.

Πράγματα και δημιουργία που γίνονται σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τις παθογένειες του. Τα διαιτητικά συμβάντα είναι πολλά και στην Τούμπα σήμερα έγιναν περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει τραβήξει την πορεία του. Με ποιότητα και στιλ πρωταθλητή προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Η εμφάνιση με την Λάρισα δεν ήταν το αποκορύφωμα. Αλλά απλά ένα ακόμα μήνυμα πως οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στο επίπεδο που θέλουν και δύσκολα να τον φτάσει κανείς.

Οκ θα έρθουν και οι στραβές στιγμές. Κανείς δεν είναι σίγουρος τι θα συμβεί στα ντέρμπι. Είναι δύσκολη η ανατροπή για το πρωτάθλημα.

Αλλά χαλάλι, γιατί στην δύσκολη εποχή που ζούμε ένα 90λεπτο μπάλας από τον Ολυμπιακό σε βοηθάει. Γι’ αυτό και η κουβέντα που γίνεται μεταξύ των φίλων του αναφέρει πως θα ήθελαν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού να διαρκούν παραπάνω λεπτά από τα 90 συν τις όποιες καθυστερήσεις.

 


Τελευταία Νέα