×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Δεν πρέπει να μείνει στο συρτάρι


Δημήτρης Μαργωμένος

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Δεν πρέπει να μείνει στο συρτάρι


Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα έχουμε δει και στο παρελθόν, διάφορες καταγγελίες να παίρνουν τον χρόνο τους, μέχρι να διαλευκανθούν. Και στις περισσότερες φορές να… ξεχνιούνται.

Ωστόσο όταν υπάρχουν έγγραφα που μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση, στην εκάστοτε καταγγελία, δεν πρέπει να μένει έτσι.

Το ρεπορτάζ του One Channel, με την φερόμενη σύνδεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, δείχνει πολύ σοβαρό.

Γιατί υπάρχουν επίσημα έγγραφα των εταιρειών που συνδέονται με φυσικά πρόσωπα, καταλήγοντας στην συγκεκριμένη καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπενζιά

Τα αρμόδια όργανα είναι αυτά που θα αποφασίσουν για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί χρειάζεται μεγάλη μελέτη αλλά και γνώση, για να κάνει κάποιος οποιοδήποτε σχόλιο. Ωστόσο αυτό δεν παύει να σημαίνει πως δεν παρουσιάστηκαν, στην δημοσιότητα, στοιχεία που δημιουργούν ερωτήματα.

Αυτά αναμένεται να απαντηθούν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, να έχει δείξει πως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να βγουν και νέα στοιχεία τις επόμενες ημέρες.

Αν αυτά είναι αληθινά ή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναμένουμε να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σίγουρα είναι μια ιστορία που βάζει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να κονταροχτυπηθούν κι εκτός γηπέδων.

Αλλά επίσης σίγουρα μπορεί να δείξει και διάφορες καταστάσεις που φέρεται να υπάρχουν, όπου αποδειχθούν επηρεάζουν το πρωτάθλημα. Και το περσινό. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να μπει στο συρτάρι, το όλο ζήτημα, που έχει προκύψει. Όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, με άλλες ιστορίες που έχουν προκύψει.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras