Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για το παλικάρι Νίκο Τσουμάνη που δεν κυνήγησε ποτέ τον Άρη και την απρέπεια προς το πρόσωπο του Καρυπίδη που προσφέρθηκε να πληρώσει χωρίς να υποχρεούται. 

Ο Αλέξανδρος Κωτάκης γράφει για το παλικάρι Νίκο Τσουμάνη που δεν κυνήγησε ποτέ τον Άρη και την απρέπεια προς το πρόσωπο του Καρυπίδη που προσφέρθηκε να πληρώσει χωρίς να υποχρεούται. 

Ο Νίκος Τσουμάνης σε μια κίνηση μεγαλείου στην οποία υποκλινόμαστε άπαντες αποφάσισε να μην στραφεί ποτέ κατά της ΠΑΕ Άρης για οφειλόμενα. Και σε αυτό υποκλινόμαστε δύο φορές γιατί όπως φάνηκε εκ των υστέρων το παλικάρι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

Για να διευκρινίσουμε, οφειλόμενα που αφορούν την παλιά ΠΑΕ Άρης (στην πρώτη θητεία του παίκτη σεζόν 2013-14) και όχι την τωρινή επί Καρυπίδη, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και η οικογένειά του. Γιατί ο Νίκος Τσουμάνης στη δεύτερη θητεία του (2015-2018) αγωνίστηκε όταν ο κ. Καρυπίδης είχε πάρει τα ηνία της ομάδας και πληρώθηκε τα λεφτά του μέχρι ευρώ.

Μάλιστα είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον νυν ισχυρό άνδρα του Άρη και γενικότερα είχε «δεθεί» με την ομάδα και τον κόσμο της. Γι’ αυτό άλλωστε ερχόταν συχνά στο Βικελίδης προκειμένου να παρακολουθήσει τους «κίτρινους» από κοντά ως απλός φίλαθλος πλέον.

Η οικογένειά του, ορμώμενη από τον νομικό Παναγόπουλο ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι έχει εμπάθεια με τον Άρη αποφάσισε να βγει και να ζητήσει τα χρήματα αυτά, συγκεκριμένα τα  31.000 ευρώ. Μάλιστα δημοσιοποίησε το θέμα με άκομψο τρόπο προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση και ουσιαστικά προ τετελεσμένων γεγονότων την ΠΑΕ Άρης.

Εδώ να ανοίξω μια παρένθεση και να εκφράσω μια προσωπική άποψη: Αν ο Νίκος πήγαινε ανθρώπινα στον κ. Καρυπίδη και του έλεγε το πρόβλημά του, τότε είμαι σίγουρος ότι ο τελευταίος όχι απλά θα του έδινε το παραπάνω ποσό, αλλά ίσως και μεγαλύτερο. Ο 42χρονος επιχειρηματίας έχει δείξει την ευαισθησία του έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια. Τέλος πάντων ο εκλιπών επέλεξε να μην το κάνει και τονίζω ξανά, δείχνοντας άδολη, ειλικρινή και σπάνια αγάπη προς τον σύλλογο.

Παρότι ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε ότι θα δώσει αυτά τα λεφτά (σε δύο δόσεις, τέλη Δεκεμβρίου και τέλη Ιανουαρίου), η πλευρά της οικογένειας προχώρησε σε μία ακόμη χοντροκομμένη κίνηση με την κατάθεση της προσφυγής που έγινε γνωστή σήμερα.

Προφανώς και στην άκομψη αυτή κίνηση σημαντικό ρόλο έχει ο νομικός σύμβουλος που προέτρεψε τους συγγενείς προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση όμως την τελική απόφαση την πήρε η οικογένειά του παίκτη που μου δείχνει ότι δεν σέβεται την επιθυμία του Νίκου.

Πλέον μετά τα σημερινά γεγονότα προσωπικά αν ήμουν Καρυπίδης και έβλεπα αυτές τις απρέπειες εναντίον μου δεν θα έδινα ούτε ευρώ. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω καμία νομική υποχρέωση όπως άλλωστε και οι ίδιοι είχαν παραδεχθεί στο αρχικό εξώδικό τους.

Και δυο λόγια όσον αφορά γνωστά ΜΜΕ που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το θέμα με απάνθρωπο, ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο. Μην γελιέστε. Δεν τους νοιάζει ούτε ο Τσουμάνης, ούτε το δίκαιο, ούτε η πραγματική αλήθεια. Μοναδικός στόχος τους είναι να πληγεί η ΠΑΕ Άρης και προσωπικά ο Καρυπίδης. Ακόμη και ότι το θέμα βγήκε μέσα στα Χριστούγεννα μόνο τυχαίο δεν είναι.

Αλλά τι να περιμένεις από αναξιοπρεπείς «δημοσιογράφους» που προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους σκυλεύουν ακόμη και τη μνήμη νεκρών;

ΥΓ: Εδώ εκπομπή  που μετατράπηκε σε τηλεοπτικό «κοράκι» δεν δίστασε να δημοσιεύσει ακόμη τα προσωπικά μηνύματα του αδικοχαμένου! Σε τι ωφελεί αυτό εκτός από το να επιβεβαιώσει όσα γράφω παραπάνω;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)