×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εκεί θα πρέπει να βγάλει όντως αντίδραση


    Αντώνης Τσιράκης

Εκεί θα πρέπει να βγάλει όντως αντίδραση


Όταν η κατάσταση έχει ζορίσει τόσο βαθμολογικά, όπως στην περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπάρχουν τιμητικές ήττες. Ούτε μπορείς να πεις ότι έβγαλες αντίδραση επειδή απλώς συμμαζεύτηκε η εικόνα σου.

Κάπως έτσι έχουν, λοιπόν, τα πράγματα και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εννοείται πως η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα θα ήταν καλύτερη από εκείνη που είχε κόντρα στην ΑΕΚ γιατί πολύ απλά χειρότερα δεν μπορούσε να παίξει. Αντίδραση, όμως, δεν έβγαλε, όπως δήλωσαν οι παίκτες του. Θα έβγαζε, αν έπαιρνε αποτέλεσμα ή αν στρίμωχνε για τα καλά τον Ολυμπιακό.

Τα ματς που καίνε, όμως, είναι αυτά που έρχονται. Εκεί χρειάζεται να αντιδράσουν οι Ηπειρώτες. Προέχει χρονικά το ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Δεν μπορεί φυσικά να αποτελεί προτεραιότητα η συγκεκριμένη διοργάνωση τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία της Super League. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια άπαντες παραδέχονται πως πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν το κάτι παραπάνω στο Κύπελλο και οι Νεοσμυρνιώτες των αρκετών προβλημάτων αν μη τι άλλο είναι ένας αντίπαλος που δεν φοβίζει.

Ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που μοιάζει με πρόωρος τελικός. Σε αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα. Νικάς, παίρνεις μία μικρή ανάσα και ταυτόχρονα ψυχολογία. Η συνέχεια, άλλωστε, θα είναι αρκετά δύσκολη.

Σε αυτά τα δύο ματς, λοιπόν, καλείσαι να αντιδράσεις έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως η κατάσταση μετά θα βελτιωθεί. Έγιναν ήδη τρεις μεταγραφές και θα υπάρξει τουλάχιστον άλλη μία. Ίσως και κάποιες αποχωρήσεις. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούν πως με αυτές τις κινήσεις θα αλλάξει η εικόνα τους. Ποντάρουν κυρίως στον Μάνο και τον Πάντελιτς. Να δούμε ποιος θα είναι ο τέταρτος και τι μπορεί να δώσει και ο Σεργκελασβίλι και ξανασυζητάμε. Δικαίωμα στο λάθος, πάντως, δεν υπάρχει τώρα. Οι μεταγραφές πρέπει να βοηθήσουν…