×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έβγαλε νέους πρωταγωνιστές


Ούτε η νίκη έχει σημασία, ούτε η εμφάνιση σε τέτοια ματς. Άλλα κρατάς, όπως ποιοι θα φωνάξουν παρών. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε κάποιους πρωταγωνιστές με πρώτο τον Κολοβό.

Έμοιαζε να το έχει ανάγκη αυτό το ματς ο 26χρονος. Ήθελε πολύ το γκολ, προσπάθησε για το κάτι παραπάνω και τελικά του βγήκε. Τελείωσε με ένα τέρμα και μία ασίστ και φαινόταν από το γκολ του και μετά αρκετά ανεβασμένος.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν τον απέκτησε γι’ αυτά τα ματς. Το γνωρίζει και ο Κολοβός αυτό, όπως γνωρίζει και ποια ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έως τώρα. Δεν είχε ικανοποιήσει, άλλες ήταν οι απαιτήσεις από εκείνον με αποτέλεσμα να δέχεται κριτική και αυτός και ο Γιώργος Δώνης που τον χρησιμοποιούσε. Ωστόσο, κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή.

Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Κολοβός που είχε ανάγκη το γκολ για την ψυχολογία του, ήταν και ο Καμπετσής. Το βρήκε και εκείνος έστω και με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο νεαρός δεν έχει πάρει φέτος τον χρόνο που θα άξιζε με αποτέλεσμα να είναι διστακτικός πολλές φορές στην τελική προσπάθεια. Φαίνεται πως του λείπουν τα ματς, αλλά ακόμη κι έτσι καταφέρνει να είναι στις φάσεις.

Από εκεί και πέρα, πάντα είναι ευχάριστο να βλέπεις μικρά παιδιά όπως οι Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Βαγιαννίδης και ο τελευταίος ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις όσο αγωνίστηκε. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προσπάθειά του μήπως και τον πείσει να ανανεώσει, έστω και αν οι πιθανότητες είναι λίγες.

Για Φάουστο, Νούνες ή και τον Μαυρομμάτη θα ήταν αστείο να μιλήσει κάποιος με την πίεση που -δεν- δέχτηκαν. Δεν μπορείς να τους αξιολογήσεις. Τον Μπεκ, όμως, μπορείς. Για ένα ημίχρονο ήταν θετικός. Τον έβλεπες να παίρνει προσπάθειες, να θέλει να φανεί, να κάνει το κάτι παραπάνω. Το ζητούμενο, όμως, είναι η διάρκεια και κυρίως ο αντίπαλος. Εάν μείνει υγιής και τον δούμε να κάνει τέτοια 45λεπτα και στο πρωτάθλημα, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει κερδίσει έναν ακόμη παίκτη.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα