×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Να πιστωθεί και στον κόουτς


    Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Να πιστωθεί και στον κόουτς


Δεν είναι εύκολο να είσαι με την πλάτη στον τοίχο και να δίνεις απαντήσεις. Ειδικά σε ένα μαγαζί όπως ο Παναθηναϊκός που δε λειτουργούν όλα ρολόι και η πίεση είναι μεγάλη.

Ο Γιώργος Δώνης άκουσε πολλά μετά τις ήττες από ΟΦΗ και Άρη και στην πορεία βρέθηκε και στο στόχαστρο. Μετά τη φυγή του Νίκου Νταμπίζα, η οποία έδειξε πως άπαντες είναι υπό κρίση, πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως θα είναι ο επόμενος. Τα αποτελέσματα δεν ήταν σύμμαχός του και είναι γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματιζόταν.

Όποιος έβλεπε, όμως, και λίγο πιο πέρα θα παρατηρούσε πως σταδιακά η ομάδα στρώνει. Θα παρατηρούσε, επίσης, πως ακόμη και εάν κάποια αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα (για διάφορους λόγους), αγωνιστικά το «τριφύλλι» αποκτούσε ταυτότητα. Για το πώς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών ο Γιώργος Δώνης. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος με δηλώσεις του. Όπως, όμως, τα άκουγε τότε, έτσι πρέπει να του πιστωθεί η βελτίωση που παρατηρείται.

Είναι εύκολο να στέκεται έτσι στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός με το κατά πολύ μικρότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ και για ένα ημίχρονο να είναι καλύτερος; Είναι εύκολο να υποδέχεται την ΑΕΚ και με το 0-2 στην πλάτη να βγάζει αυτή την αντίδραση; Αυτό που έδειξε το «τριφύλλι» στα δύο ντέρμπι ήταν πως ήταν προετοιμασμένο όχι μόνο τακτικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Κρατήστε και κάτι ακόμη. Είναι εξίσου δύσκολο με τα προαναφερθέντα να χρειάζεται μία ομάδα σε ντέρμπι παρεμβάσεις από τον πάγκο, ο προπονητής να είναι τιμωρημένος και να γίνονται όλα σωστά. Δείχνει πως όλη την εβδομάδα αυτό έχει δουλευτεί. Επομένως, ας δώσουμε ένα credit στον κόουτς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα