×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Κι όμως είναι κομβικό


Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Κι όμως είναι κομβικό


Κανείς δεν κρίθηκε από τη 2η αγωνιστική. Ειδικά όταν μία ομάδα κάνει νέο ξεκίνημα, όπως ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, πάντα το πώς θα αρχίσεις παίζει ρόλο. Υπομονή δεν υπάρχει και το κριτήριο για όλους είναι πρωτίστως τα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και ο Ντάνι Πογιάτος σήμερα πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει με το διπλό ο Παναθηναϊκός. Δεν έχει σημασία ο τρόπος τώρα. Κάτι που έπρεπε να το έχει καταλάβει και πριν την πρεμιέρα, στην οποία είδαμε μία άμυνα στη σέντρα και ορισμένες ακατανόητες αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

Ο Ισπανός τεχνικός δικαιολογημένα ζητάει χρόνο, αλλά ο χρόνος κερδίζεται μέσα από τα αποτελέσματα. Αυτά σου παρέχουν το μαξιλαράκι ασφαλείας που χρειάζεται. Συνεπώς πας ακόμα και για το μισό μηδέν και αφήνεις την… μπαλάρα για αργότερα. Τότε που θα είσαι σίγουρος ότι οι παίκτες σου έχουν αφομοιώσει όσα θες και που εσύ έχεις καταλάβει πλήρως πού βρίσκεσαι.

Το σημερινό ματς είναι κομβικό. Ακόμα και στο ενδεχόμενο δεύτερης ήττας δεν σημαίνει πως οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά. Και για να μην μπλέξει ο κόουτς σε περιπέτειες θα πρέπει να βρει τον τρόπο να έρθει το διπλό και να πάει με άλλη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ