Για να πάρει αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο έπρεπε να είναι σοβαρός, να αποφύγει τα λάθη και να του πάει το ματς. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Το μόνο που του βγήκε ήταν το να βάλει πρώτος γκολ. Για μία ακόμη φορά χωρίς να έχει κάνει κάτι, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Δεν είναι και λίγο αυτό, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι του στράβωσε εντελώς. Και όταν αυτό το παθαίνεις απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλύτερη φέτος και πληρέστερη, το πληρώνεις.

Συνολικά η εμφάνιση, ήταν στα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Όταν, όμως, γίνονται τέτοια σοβαρά ατομικά λάθη, τι να συζητήσουμε; Δεν μπορεί να κάνει αυτά τα δώρα ο τερματοφύλακάς σου, ο πιο σταθερός ίσως φέτος παίκτης, και να μένουν ανεπηρέαστοι οι υπόλοιποι. Δεν γίνεται να τραυματίζεται αρχικά ο Σένκεφελντ, να αποβάλλεται στη συνέχεια ο Πούγγουρας, να αλλάζει όλο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και να μη δημιουργείται πρόβλημα. Κλειδί και η αλλαγή του Χασάν, η οποία έμεινε… αναπάντητη από τον Μπόλονι.

Όσο οξύμωρο και να φαίνεται, πάντως, το θετικό είναι ότι έπεσαν όλα στο θεωρητικά πιο δύσκολο ματς. Θα κόστιζαν πολύ παραπάνω εάν γίνονταν απέναντι στον Άρη ή την ΑΕΚ, ομάδες με τους ίδιους στόχους αυτή τη χρονική στιγμή.

Κλείνοντας, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κρατήσει και μέσα σε αυτά είναι και η πολύ καλή εικόνα που είχε ο Καρλίτος περνώντας ως αλλαγή.

ΥΓ:Ο Διούδης έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση εάν όχι γενικά από τότε που πήγε στον Παναθηναϊκό. Για όλους υπάρχουν τέτοια βράδια. Θυμηθείτε νωρίτερα στη χρονιά τι έκανε ο Σα. Είναι αστείο να αρχίσει, όμως, το «κράξιμο» για τον Διούδη, τον τερματοφύλακα που πολλές φορές φέτος χάρισε βαθμούς ώστε να μπορεί το «τριφύλλι» τώρα να έχει βάσιμες ελπίδες για την ευρωπαϊκή έξοδο.