Ο πρώτος γύρος στη Super League 2 βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο +7 από τον δεύτερο. Υπάρχει άλλο τόσο συν τα πλέι οφ, συνεπώς, συμπεράσματα καλό είναι να μη βγάζουμε για το πώς θα κυλήσει η σεζόν. Εκείνο, όμως, που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η καλύτερη...

Ο πρώτος γύρος στη Super League 2 βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο +7 από τον δεύτερο. Υπάρχει άλλο τόσο συν τα πλέι οφ, συνεπώς, συμπεράσματα καλό είναι να μη βγάζουμε για το πώς θα κυλήσει η σεζόν.

Εκείνο, όμως, που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Κάτι που φαινόταν από το ματς στη Ριζούπολη. Δεν χρειαζόταν να έχεις δει άλλα παιχνίδια. Απλώς η εξέλιξη το επιβεβαίωσε.

Ο μεγάλος αντίπαλος για τους Ηπειρώτες είναι ο Απόλλων Σμύρνης και η διαφορά των δύο ομάδων προς το παρόν είναι αισθητή σε διάφορους τομείς. Πρωτίστως αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλύτερη ομάδα, πιο δεμένη, πιο ποιοτική. Με παίκτες που αγωνίζονταν και στη Super League 1. Ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και πώς να το πάρει.

Είναι πιο πειθαρχημένη και πιο οχυρωμένη. Το τελευταίο έλειπε πέρυσι. Πλέον υπάρχει και αυτό αναμφίβολα πρέπει να πιστωθεί στη διοίκηση. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό.

Για να πηγαίνει μία ομάδα καλά, όλοι πρέπει να βάζουν ένα λιθαράκι. Το κάνει, λοιπόν, από την πλευρά του και ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Δείτε τι γίνεται στην άλλη ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Εκεί που σέρνεται εδώ και έναν μήνα το θέμα του προπονητή και βγαίνουν διαρροές εναντίον του. Εκεί που δεν υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και η διοίκηση τελειώνει παίκτες απλά επειδή ήταν καλοκαρινές επιλογές του κόουτς.

Υπάρχουν πράγματα που έγιναν στην Πάτρα και δεν έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Σκεφτείτε να είχε ανάλογη συμπεριφορά ο Χριστοβασίλης. Θα είχε σταυρωθεί από τους οπαδούς και θα είχε τινάξει και το κλίμα στην ομάδα. Με τα θετικά του και τα αρνητικά του -όλοι τα γνωρίζουν πια- ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών φροντίζει να προστατεύει την ομάδα, να την κρατάει ήρεμη. Είναι και αυτό ένα από τα μυστικά της καλής φετινής πορείας σε ένα πρωτάθλημα που γίνονται τόσα, και πρέπει να του πιστωθεί.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram