ΠΑΣ Γιάννινα

Ήττα εντός προγράμματος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε τον βαθμό, αλλά και που δεν τα κατάφερε, δεν χάθηκε ο κόσμος. Μετά την… αποθέωση στο Περιστέρι για το διπλό το κοντέρ γράφει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Θεμιτό, λοιπόν, κανείς πάνω στα νεύρα του να λέει και κάτι...

Ήττα εντός προγράμματος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε τον βαθμό, αλλά και που δεν τα κατάφερε, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Μετά την… αποθέωση στο Περιστέρι για το διπλό το κοντέρ γράφει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Θεμιτό, λοιπόν, κανείς πάνω στα νεύρα του να λέει και κάτι παραπάνω. Αλλά ας μην πηγαίνουμε και κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική. Μετά την εικόνα που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστημένοι θα έπρεπε να είναι οι οπαδοί του. Διαβάζοντας, όμως, διάφορα σχόλια, βλέπεις και κάποιους που γκρινιάζουν. Για ποιον ακριβώς λόγο, επειδή ήρθε η ήττα στο τέλος από τον ΠΑΟΚ και με τον τρόπο που ήρθε;

Σαφώς και χρειάζονται βαθμοί στη συνέχεια. Η λογική λέει πως παίζοντας έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με αντιπάλους που είναι στα μέτρα του θα καταφέρει στη συνέχεια να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα έχει ταυτότητα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και απλώς θα πρέπει να ανέβουν 2-3 κομβικοί παίκτες. Γιατί δεν υπάρχει σε αυτό το ρόστερ η πολυτέλεια να μην τραβάνε τα βαριά σου χαρτιά. Θα χρειαστεί ίσως και κάτι ακόμη, ηρεμία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να να αναφερθώ σε κάτι που έγινε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο καθένας έχει την άποψή του για τον Δημήτρη Νιαρχάκο. Το ότι έμεινε τόσα χρόνια στους Ηπειρώτες, αλλά και ότι δις ο Άρης τον προσέλαβε, κάτι δείχνει. Λάθη σε μία δεκαετία όλοι κάνουν, αλλά για να σε εμπιστεύεται τυφλά ένας πρόεδρος, σημαίνει ότι είσαι επιτυχημένος. Ο Νιαρχάκος, λοιπόν, απέδειξε πως όταν δεν θες να είσαι κάπου, φεύγεις. Αυτό σημαίνει η παραίτηση. Δεν την κάνεις για τα μάτια του κόσμου. Το βέβαιο είναι πως χρειάζονται και άλλα στελέχη στην ομάδα ώστε να είναι πιο εύρυθμη η λειτουργία της. Γιατί ναι μεν οι παίκτες, ο προπονητής και εννοείται εκείνος που πληρώνει είναι αυτοί που βρίσκονται στη βιτρίνα, αλλά για να λειτουργήσει καλά μία μηχανή, πρέπει να δουλεύουν σωστά όλα τα γρανάζια.