Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την επιστροφή του 36χρονου, τη φυγή του Νιαρχάκου και τις επόμενες κινήσεις

Δε νομίζω πως υπάρχει φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα που δε χάρηκε με την επιστροφή του. Προσέφερε πολλά ο Γιώργος Ντάσιος ως παίκτης, θα το κάνει τώρα και από άλλο πόστο.

Σαφώς και όταν δίνεις σε κάποιον την ευκαιρία να κάνει κάτι που έως τώρα δεν γνώριζε, υπάρχει ένα ρίσκο. Χρειάζονται, όμως, και τέτοιες κινήσεις. Και όποιος τον ξέρει, γνωρίζει καλά πως θα δώσει ό,τι μπορεί για να καλύψει το μειονέκτημα της απειρίας. Και ως παίκτης εργατικός ήταν και αυτό δεν αλλάζει.

Η συγκεκριμένη κίνηση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κάτι που χρειαζόταν. Έπρεπε να έρθει πιο κοντά στον κόσμο. Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως πρέπει να υπάρχει στην ομάδα και ένας άνθρωπος που να έχει έρεισμα στους φιλάθλους. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης το κατάλαβε.

Η αλήθεια είναι πως ο κύκλος του Δημήτρη Νιαρχάκου είχε κλείσει. Προσέφερε πολλά, αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Και η αποχώρησή του, άνοιξε την πόρτα σε άλλους. Ο Ντάσιος ήταν ο πρώτος, αλλά θα χρειαστεί και συνέχεια. Άτομα όπως και Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα μπορούσαν επίσης να προσφέρουν όπως έκαναν και στο παρελθόν.

Θα χρειαστεί επίσης αλλαγή φιλοσοφίας. Να σταματήσει η εσωστρέφεια που υπήρχε. Να είναι η ΠΑΕ πιο ανοιχτή προς όλους. Να νιώσει ο κόσμος ξανά πως η σχέση του με την ομάδα είναι ειλικρινής.

Το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν ξεκινάει με αισιοδοξία. Υπάρχουν πλέον νέα πρόσωπα (όπως και ο κόουτς), άφθαρτα… Έγινε μία επανεκκίνηση (χωρίς να έχουν εκλείψει, όμως, κάποιες άσχημες συνήθειες προηγούμενων ετών). Θα πρέπει, πάντως, η πρόσληψη του Ντάσιου να είναι απλά η αρχή. Έγινε μία καλή επιλογή, αλλά θα χρειαστούν κι άλλες.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram