Στενεύουν τα περιθώρια για κάποιους στον ΠΑΣ Γιάννινα


Αντώνης Τσιράκης

Στενεύουν τα περιθώρια για κάποιους στον ΠΑΣ Γιάννινα


Να πηγαίνεις για δύο αποτελέσματα προκειμένου να βγεις πρώτος, να χάνεις τελικά και να κινδυνεύεις ακόμα και με αποκλεισμό, όπως συνέβη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι κατόρθωμα. 

Ο Ηρακλής όσο μεγάλη ομάδα και αν είναι, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αυτή την περίοδο. Δυσκολεύεται σε αρκετά ματς ακόμα και στη Football League. Συνεπώς το να μην απειλείται και τελικά να παίρνει μία νίκη σχετικά άνετη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει πολλά για τους παίκτες του τελευταίου. Κυρίως για τη διάθεση που είχαν κάποιοι σε αυτό το ματς.

Όταν σου δίνεται μία ευκαιρία, οφείλεις να την εκμεταλλεύεσαι. Δεν ήταν ματς αυτό για να κριθεί ο Αποστολόπουλος ή ο Αθανασιάδης. Άλλοι έπρεπε να στείλουν μήνυμα στον Γιάννη Πετράκη και απέτυχαν παταγωδώς. Δεν πρέπει να αποκλειστεί για 1-2 να ήταν και η τελευταία τους ευκαιρία.

Ο Βιδάλ βγήκε στο ημίχρονο και δικαιολογημένα. Ήταν ξανά απαρατήρητος. Δεν είναι τυχαίο που τον… έχουμε χάσει. Είχε και προβλήματα τραυματισμού, αλλά γενικότερα δεν έχει πείσει στα τελευταία ματς πως μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Για τον Τσικάρσκι τα έχουμε πει. Καταφέρνει να κάνει δύο λάθη σε λίγα δευτερόλεπτα στο γκολ του Ρόβα. Ο Σκοπιανός έκανε συναγωνισμό με τον Κακούμπα για το ποιος είναι χειρότερος. Για τον δεύτερο είχαμε πει από τις 23 Νοέμβρη πως έρχονται τα ζόρια. Εάν ήταν καλοκαίρι, ίσως χαιρετούσε και ο πρώτος τώρα. Αλλά γίνεται να ψάχνεις για δύο αριστερά μπακ τον Ιανουάριο; Κάτι τέτοιο σκέφτονται και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον Κάστρο τα έγραψε ο Agent Greek. Είναι και αυτός με την πλάτη στον τοίχο, σε αντίθετη με τους Ουκρανούς. Στον Κούζικ και στον Νάουμετς, που είναι και ο πιο μικρός, αναγνωρίζονται και ελαφρυντικά. Θέλουν χρόνο ακόμα για να μπουν στο κλίμα. Και υπάρχει πάντα λόγω ηλικίας και… μάνατζερ και η σκέψη ότι «μπορεί κάποια στιγμή να φέρουν και πρόταση».

Κλείνοντας, ας πούμε κάτι και για το θέμα του τερματοφύλακα. Ο Βελλίδης από τότε που επέστρεψε έχει κάνει και λάθη, όπως όλοι. Δεν γίνεται, όμως, στην πρώτη στραβή να τον βγάζει κάποιος στη σέντρα ζητώντας να παίξει ο Νεόφυτος. Γιατί τον είδαμε τελικά και τον Κύπριο. Στο Περιστέρι, που έκανε αρκετές θετικές επεμβάσεις και άρχισε η αποθέωση, δεν πρέπει να είχε ούτε μία σωστή έξοδο. Με τον Ηρακλή δέχτηκε το δεύτερο γκολ αδικαιολόγητα και έκανε και ένα παιδικό λάθος στο πρώτο μέρος (με την πάσα στον Κάστρο). Επομένως, κάποιος λόγος υπάρχει που ο ένας ήταν και θα παραμείνει πρώτος και ο άλλος δεύτερος…

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news