Τζόγαρε ο Καρυπίδης


    Αντώνης ΤσιράκηςΑπό τη στιγμή που ο Άρης αποφάσισε να πει το «τέλος» στον Πάκο Ερέρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε ένα σημαντικό βάρος στις πλάτες του.

Η απόφαση δεν ήταν δική του 100%. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιμονή του Ντίνου Διαμαντόπουλου. Τον τελικό λόγο, όμως, τον έχει πάντα το αφεντικό. Εκείνος, λοιπόν, συναίνεσε και επομένως χρεώθηκε από κοινού και το διαζύγιο.

Αγωνιστικά η συζήτηση είναι μεγάλη για το αν έπρεπε η διοίκηση να κάνει υπομονή λίγο ακόμα ή όχι. Δεδομένα δεν εκμεταλλεύτηκε το υλικό στον βαθμό που έπρεπε ο Ερέρα. Ο αντίλογος, όμως, είναι ότι η μετάβαση από τη Football League στη Super League ουδέποτε θα ήταν εύκολη και ότι ο Ισπανός προσπαθούσε να παίξει επιθετικά.

Με το τελευταίο κέρδισε τον κόσμο του Άρη. Δεν ήταν τυχαίες οι αντιδράσεις που ακολούθησαν. Μεγάλη μερίδα των οπαδών των «κιτρίνων» θεωρούν πως έγινε λάθος με την αλλαγή προπονητή.

Το ρίσκο που πήρε ο Καρυπίδης ήταν πως αποφάσισε να πάει κόντρα στο στο ρεύμα τη στιγμή που δεν είχε έτοιμο αντικαταστάτη. Εάν ο επόμενος είναι καλύτερος, τότε θα βγει μάγκας, αλλιώς το λάθος θα χρεωθεί σε εκείνον και ας μην είναι όλο δικό του.

Ο Σάββας Παντελίδης, πάντως, είναι μία επιλογή που δεν γίνεται να μη τη θεωρήσεις καλή. Γι’ αυτό και ο Καρυπίδης έχει στραφεί εκεί. Το πρέσινγκ είναι δεδομένο, αλλά στη μέση υπάρχει και ο Αστέρας Τρίπολης. Εύκολη περίπτωση δεν είναι, όμως, στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.