×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρειανάρα κόντρα σε όλους!


    ΑΡΗΣτος

Αρειανάρα κόντρα σε όλους!


Μόνο μπράβο αξίζουν αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται με τη φανέλα του Θεού του πολέμου. Όχι μόνο για τη νίκη στη μάχη της Κρήτης αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση.

Με καθαρό μυαλό κάνανε ό,τι θέλανε τον ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που μπορούσαν με λίγο παραπάνω προσοχή να βάλουν αλλά δύο ακόμα γκολ. Στην επανάληψη φυσιολογικά με λιγότερες δυνάμεις, έχοντας για μια ακόμη φορά, όμως τον Χούλιαν Κουέστα σε εξαιρετική κατάσταση κράτησαν παλικαρίσια τη νίκη που στην ουσία κατατάσσει δίκαια τον ΆΡΗ στη 5η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ – Άρης 0-1: Παλικ-ΑΡΗΣ και πέμπτος! (vid)

Κόντρα σε όλους και σε όλα ο μεγάλος ΑΡΗΣ αντέχει κι αντιστέκεται. Δείχνει παράλληλα, μάλλον θυμίζει σε όλους, εχθρούς και φίλους, πόσο ποιοτική ομάδα είναι με παίκτες που μπορούν να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Έτσι όπως τον θέλουν οι εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί οπαδοί του!

Απ’την άλλη ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσω των σόσιαλ μίντια στέλνει τα δικά του μηνύματα προς όλους. Μηνύματα που τα λαμβάνει με αισιοδοξία και ανυπομονησία ο λαός του ΑΡΗ και μηνύματα όμως και προς κάποιους που μόνο το καλό της ομάδας δε θέλουν, κάποιους που είναι διαχρονικά εχθροί του συλλόγου.

Αυτοί ξέρουν! Όπως και ο λαός -δυστυχώς γι’ αυτούς- τους ξέρει.

Ο ΑΡΗΣ ήταν είναι και θα είναι εδώ!

Από δω και πέρα κάθε χρόνο και καλύτερος και πιο δυνατός!

Με τιμή.
ΑΡΗΣτος

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα