×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΡΗΣ: Δεν είναι κι άσχημη η μοναξιά στη κορυφή!


ΑΡΗΣτος

ΑΡΗΣ: Δεν είναι κι άσχημη η μοναξιά στη κορυφή!


ΑΡΗΣ: Άλλη μια επαγγελματική νίκη και συν 3 βαθμούς η Αρειανάρα!  Αυτό γίνεται όταν έχεις τέτοιους παιχταράδες καλλιτέχνες σα τους Μπερτόγλιο, Ματέο και φυσικά Μπρούνο Γκάμα!  Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι σχολή καλών τεχνών!

Για να πούμε τα πράγματα με τ όνομά τους ο ΑΡΗΣ είχε δύο πρόσωπα και χθες στους Ζωσιμάδες όπως και στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Ένα εκρηκτικό απολαυστικό πρώτο ημίχρονο που παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαιρική τεχνικής. Ένα πρώτο ημίχρονο που σε λίγα τετραγωνικά μέτρα χάνονταν η μπάλα και η κάθε επίθεση «μύριζε» γκολ! Ένα γκολ που ήρθε μετά από ωραίο συνδυασμό Λόπεζ, Μπερτόγλιο, Γκάμα, με τον τελευταίο να δείχνει με την εκτέλεση του για άλλη μια φορά το πόσους “τόνους” μπάλα ξέρει και το πόσο σωστά έπραξε ο Κάρυ και του ανανέωσε το συμβόλαιο!

Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε τη ίδια απόδοση. Ειδικά μετά το εξήντα, ήταν κάτω του μετρίου! Έδειχνε ότι δεν είχε δυνάμεις, με συνέπεια να μην έχει καθαρό μυαλό και ήταν περισσότερο αγχωμένη, χωρίς λόγο αφού ήξερε ότι ήταν σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρωτοπόρος Άρης γίνεται και «κυνικός» (vids)

Πάνω σ αυτό πρέπει να δουλέψει ο Ακης Μάντζιος, που το εντόπισε χθες λέγοντας μετά το ματς ότι πρέπει να βελτιώσει το διάστημα που η ομάδα θα έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Στην Αθήνα με Παναθηναϊκό ήταν ένα καλό ημίχρονο, στους Ζωσιμάδες εξήντα λεπτά. Το ματς όμως τελειώνει στο 90+ οπότε χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη.

Επιτέλους το V.A.R. κάνει τη δουλειά που οι διαιτητές δε μπορούν η δε θέλουν!

Δε κατάλαβε κανείς γιατί βλέπανε μια ώρα τη φάση που ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι όταν ο επιθετικός του “τράκαρε” χωρίς να βλέπει πάνω στον ακίνητο με σηκωμένα χέρια Δεληζήση!

Ευτυχώς ήταν και οφσάιντ γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος αν δίνανε το ανύπαρκτο πέναλτι!

Πάει τελείωσε και η πέμπτη αγωνιστική και ο Θεός του πολέμου στρογγυλοκάθεται λοιπόν στη πρώτη θέση! Μέχρι το επόμενο ματς στον κάμπο που και εκεί η νίκη εξαρτάται απ τον ΆΡΗ, ας απολαύσει τη κορυφή ο κάθε Αρειανός που ζει σ όλα τα σημεία του πλανήτη. Δικαιούται νομίζω!

Με τιμή

ΑΡΗΣτος.Τελευταία Νέα