ΑΡΗΣ: Πάει και το… πρότζεκτ Χαριστέα-Θα μας πείτε τι γίνεται;


Sportime Team

ΑΡΗΣ: Πάει και το… πρότζεκτ Χαριστέα-Θα μας πείτε τι γίνεται;


ΑΡΗΣ: Τέλος λοιπόν κι ο Αγγελος Χαριστέας! Τι έγινε ρε παιδιά; Μήπως πρέπει να εξηγήσει κάποιος στο λαό του ΑΡΗ τι συμβαίνει; τι γίνεται με το πρότζεκτ τριετίας; ωραίες οι ανακοινώσεις και οι ευχαριστίες ο ένας στον άλλο και «καλή συνέχεια» κλπ κλπ, αλλά επί της ουσίας θα μας πει κανείς τι γίνεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΡΗΣ: Τετ α τετ με τους παίκτες του είχε ο Μάντζιος – Τι τους είπε

Ο αποκλεισμός απ τους Ουκρανούς έφερε στο φως θέματα που μάλλον ήταν καλά κρυμμένα «κάτω απ το χαλάκι».
Ο τεχνικός διευθυντής συμφώνησε στην απόλυση του Γερμανού προπονητή. Αν δεν το έκανε άργησε να παραιτηθεί! Αν το έκανε γιατί παραιτήθηκε τώρα μερικές μέρες μετά; Μήπως πρέπει να εξηγήσει τι έχει γίνει; πάντως είτε εξηγήσει είτε όχι, η ζημιά έγινε στην ομάδα.

Και δεν εννοώ μόνο τον αποκλεισμό εννοώ όλο τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν! Η ιστορία επαναλάμβανεται. Δεν γίνεται κάθε χρόνο, δε πρέπει, άλλος να ξεκινάει τη σεζον προετοιμασία μεταγραφές τα πάντα κι άλλοι να τη συνεχίζουν. Εντάξει ο Μ. Ενιγκ απολύθηκε γιατί δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Ο Χαριστέας; Αν έφυγε όπως γράφτηκε για να γίνει αντιπεριφερειάρχης είναι λυπηρό και άδικο για την ομάδα της καρδιάς του! Αν όχι είναι άλλη συζήτηση.

Και πέρσι έφυγαν σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο προπονητής και τεχ. διευθυντής. Μόνο που απ ότι φάνηκε στη συνέχεια, παρά τα λάθη που όλοι κάνουν, άφησαν καλό έργο τότε. Αφενός ο Σάββας Παντελίδης είχε μια καλογυμνασμένη ομάδα με ποιοτικό ποδόσφαιρο, την οποία έβγαλε άνετα στην Ευρώπη κάνοντας αρκετές νίκες εντός και κυρίως εκτός έδρας και αφετέρου ο Ντίνος Διαμαντόπουλος έφερε κάποιους σημαντικούς παίχτες(π. Χ. Ντιγκινι Κορχουτ Λαρσον) που βοήθησαν τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας. Το γιατί έφυγαν και οι δύο, Σάββας και Ντίνος, το ξέρουν οι ίδιοι κι ο πρόεδρος.

Φέτος δε ξέρουμε πλέον τι μας περιμένει. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες αλλά αυτό δε λέει τίποτε ακόμη. Ο Άκης Μαντζιος πρέπει να δουλέψει πάνω στη βάση που έφτιαξε ο Χαριστεας κι ο Ενιγκ! Το τι θα αλλάξει και τι καταφέρει θα φανεί στη πορεία. Όπως και να χει όλη αυτή η ιστορία δείχνει πισωγύρισμα. Το πρότζεκτ που έλεγε ο Χαριστεας πάει στράφι! Μάλλον δεν είχε γερά θεμέλια. Ελπίζουμε όλοι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ο λαός στηρίζει τη ομάδα ανεξάρτητα απ τα πρόσωπα αλλά αγωνιά για το μέλλον της.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης οφείλει να προστατέψει την ομάδα, την επένδυση του. Στη τελική αυτός έχει την ευθύνη για τις επιλογές του και οφείλει να μαθαίνει απ τα λάθη του.

Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι τα καταφέρνει ως ένα βαθμό όχι όμως στο βαθμό που επιθυμούν οι εκατονταδες χιλιάδες οπαδοί του θεού του πολέμου.

Ο ΑΡΗΣ έχει περάσει και πολύ χειρότερα και θα ξεπεράσει κι αυτή τη κρίση ότι κι αν γίνει. Η συνέχεια θα ναι δύσκολη αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος να βρει η ομάδα το ρυθμό της και να πετύχει τους στόχους της.

Ψυχραιμία και καθαρή σκέψη χρειάζεται!

Με τιμή ΑΡΗΣτος


Sportime Extras