ΑΡΗΣτος

O ΑΡΗΣτος σχολιάζει τη νέα νίκη του Άρη, αυτή τη φορά στο Κύπελλο απέναντι στον ΟΦΗ

ΑΡΗΣτος: Έκανε το πρώτο βήμα ο Θεός του πολέμου για τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε άνετα τον φορμαρισμένο τελευταία ΟΦΗ και θα πάει στο Ηράκλειο για να τελειώσει τη δουλειά του σ’ αυτή τη φάση.

Χρειάστηκε δύο φορές ο διαιτητής Φωτιάς να πάει στο VAR για να δώσει τα δύο πέναλτι που έγιναν, δύο πέναλτι πεντακάθαρα που σε πρώτο χρόνο τα είδαν όλοι όσοι βλέπανε το παιχνίδι, όλοι εκτός τον διαιτητή και τον προπονητή του ΟΦΗ, που μάλλον έψαξε δικαιολογία για την ήττα της ομάδας του! Εντάξει καλή ομάδα ο ΟΦΗ αλλά ο ΑΡΗΣ τουλάχιστον δύο κλάσεις καλύτερος.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου επέβαλαν το ρυθμό τους απ’ την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Όταν όμως προηγήθηκαν 2-0 κατέβασαν ταχύτητα και εκεί ακριβώς μείωσε ο ΟΦΗ στη πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία. Ο ΟΦΗ που για λίγα λεπτά ακόμη ισορρόπησε το παιχνίδι έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία.

Μετά όμως πάλι ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοση του πίεσε ξανά και πέτυχε ένα ακόμη γκολ ένα εκπληκτικό γκολ με μια φωτοβολίδα του Ιτούρμπε που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά κατά μεγάλο ποσοστό τον ΑΡΗ στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σίγουρα όμως ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος και στη Κρήτη για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Μπάλα είναι!

Γενικά ο ΑΡΗΣ ήταν καλός αλλά δεν έπιασε τη καλύτερη απόδοση που θα μπορούσε να πιάσει.

Έπαιξε τόσο όσο για να προχωρήσει και να φτάσει στο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και να το κατακτήσει επιτέλους!

Στα τελευταία 20 χρόνια 4 φορές έφτασε στη πηγή αλλά νερό δεν ήπιε! Έχασε 4 τίτλους σε 4 ενενηντάλεπτα που άλλοτε ήταν άτυχος άλλωστε σε κακή κατάσταση ή κακή μέρα! Χρειάζεται βέβαια και λίγο τύχη κάτι που επιτέλους πρέπει να χαμογελάσει σ’ αυτή την ομάδα μετά από τόσα πολλά χρόνια που της έχει γυρίσει τη πλάτη.

Ισως φέτος έφτασε η ώρα. Οι συνθήκες είναι καλές για να μη πούμε ιδανικές αφού η ομάδα έχει ποιότητα, έχει γεμάτο ρόστερ, έχει έναν προπονητή που βρίσκεται ήδη ένα χρόνο στη ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τώρα η προσοχή πέφτει στο ματς με την Τρίπολη. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα άλλωστε που πρέπει ο ΑΡΗΣ, που είναι στη τρίτη θέση, να κερδίσει και αν παίξει όπως μπορεί, θα κερδίσει και θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο την δεύτερη ΑΕΚ.

Με τιμή,
ΑΡΗΣτος