ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τις απουσίες του Παναθηναϊκού!

Ο ΆΡΗΣ πλήρωσε τις απουσίες του Παναθηναϊκού και πρέπει να έχει καθαρό μυαλό για τη συνέχεια!
ΑΡΗΣτος: Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τις απουσίες του Παναθηναϊκού!

Μια καλή ευκαιρία να ανέβει στη τρίτη θέση περνώντας την ΑΕΚ και ξεφεύγοντας 5 βαθμούς απ’ τον Παναθηναϊκό έχασε ο ΆΡΗΣ αφού έμεινε στο 0-0 με τους πράσινους στο Βικελίδης.

Τις απουσίες του Παναθηναϊκού τελικά τις πλήρωσε ο ΑΡΗΣ! Τώρα αυτά που λέγανε κάποιοι ότι ήταν μισός ο ΠΑΟ κλπ είναι αστεία πράγματα γιατί στην ουσία λείπανε δύο άντε τρεις βασικοί! Οι υπόλοιποι ήταν κυρίως απληρωματικοί με λίγο χρόνο συμμετοχής!

Κι απ’ τον  ΑΡΗ έλλειπε ο Μαντσίνι (βασικός) αλλά και άλλοι 4-5 για λόγους υγείας όμως κανείς δεν είπε κάτι.

Αυτό τελικά ίσως έπαιξε το ρόλο του στο να μη κερδίσει ο ΑΡΗΣ. Αφενός δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε και αφετέρου αντιμετώπισε μια ομάδα που ήρθε να παίξει πολύ κλειστά αμυντικά για να κρατήσει κυρίως το μηδέν κάτι που τελικά πέτυχε.

Ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο και την υπεροχή σε όλο το ματς αλλά ήταν φλύαρος εκτός από δύο τρεις καλές φάσεις με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Εντιαγέ  μέσα απ’ τη μικρή περιοχή  που απέκρουσε ο Μπρινιόλι ενστικτωδώς σε κόρνερ. Ο ΠΑΟ προσπάθησε να βγει μερικές φορές στη κόντρα  είχε κι αυτός δύο καλές φάσεις αλλά ως εκεί. Επιθετικά γενικά ήταν εντελώς ακίνδυνος!

Υπάρχει η φάση που θα μπορούσε και έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ανατροπή του Σάσα, αλλά πλέον όλοι στον ΑΡΗ πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτά θα τα αντιμετωπίζουν σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να βρούνε το τρόπο να κερδίζουν και απέναντι σε κακές διαιτησίες! Δύο στα δύο λοιπόν στα πλέι-οφ με τη διαιτησία ! Ελπίζουμε να μην τριτώσει!

Όμως χθες ο ΑΡΗΣ παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που παίζει πολύ αμυντικά!

Ήταν και σε μέτρια μέρα κάποιοι παίχτες κι μοιραία ήρθε η λευκή ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που ναι μεν δεν ήταν το επιθυμητό για τον Θεό του πολέμου αλλά δεν είναι κι η καταστροφή!

Το ότι υπάρχει πίκρα για την ισοπαλία και την ίδια ώρα ο αντίπαλος πανηγυρίζει δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια!

Κανείς δεν λέει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αγωνιστικά πλέον εδώ και τρία τέσσερα χρόνια είναι κάτω απ’ τον  ΑΡΗ. Αυτό είναι η αλήθεια κι αυτό από μόνο του κάτι λέει!  Ο ΑΡΗΣ που πέρσι ήταν πάνω και απ’ την ΑΕΚ την οποία πλέον την πλησίασε στον πόντο.

Όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια και όλα θα εξαρτηθούν απ’ την απόδοση του ΑΡΗ. η ομάδα έχει την ποιότητα και μπορεί να κερδίσει τους πάντες μέσα έξω!  Μπορεί να μην κέρδισε τον ΠΑΟ στο Βικελίδης μπορεί όμως ίσως πιο εύκολα  να τον κερδίσει στη λεωφόρο γιατί εκεί δεν μπορεί ολόκληρος  Παναθηναϊκός να παίξει  πάλι τόσο κλειστά!

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και τώρα η ομάδα με την ευκαιρία της διακοπής μπορεί να ξεκουραστεί να «καθαρίσει» το μυαλό της και να επιστρέψει πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΣ που θα έρθει στο Βικελίδης με καλή ψυχολογία μετά το θετικό γι αυτόν αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό! Σίγουρα ο ΆΡΗΣ πρέπει να προετοιμαστεί σωστά γιατί πάλι θα έχει να αντιμετωπίσει μια κλειστή άμυνα και πρέπει να βρει τον τρόπο να την διασπάσει. Ελπίζουμε το πάθημα του απ’ τα δύο παιχνίδια με τους Γιαννιώτες στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να έγιναν μάθημα!

Πίεση, φουλ επίθεση απ’ το πρώτο λεπτό όμως με προσοχή και στην άμυνα!

Είναι μέχρι να μπει γκολ… μετά όλα θα ναι πιο εύκολα!

Με τιμή

ΑΡΗΣτος!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>